Okategoriserade

Köp Decléor Aromessence – få box med gåvor!

Hemligheten bakom Decléors Aromessencer
Aromessence™-serumen utgör basen i Decléors naturliga hudvård och är ett absolut måste ifall du vill få ut det där lilla extra av din hudvård. De innehåller nämligen 100 % rena, 100 % naturliga, djupverkande essentiella oljor – helt fria från konserveringsämnen och parfymer. Dessa aromatiska växtessenser har skräddarsydda egenskaper, exempelvis renande, antiseptiska, fuktgivande och läkande, beroende på vilket aromessence-serum du väljer. Molekylernas uppbyggnad är identisk med hudens vilket ger en unik förmåga att penetrera ner i de djupare hudlagren, något som förstärker effekten hos den efterföljande cremen med upp till tre gånger!

Det tar dock inte slut där: en Aromessence™ verkar inte bara via huden, utan även genom vårt luktsinne. Doftmolekylerna har en stimulerande eller lugnande effekt på vårt sinnestillstånd vilket ytterligare ökar välbefinnandet. Så andas in, och njut…

Kampanj – Få box med gåvor utan extra kostnad när du köper Aromessence-serum!
Just nu får du en snygg box på köpet med resestorlekar av tillhörande creme och nattbalsam när du köper ett av följande Aromessence-serum:
Decléor Expérience de l’Âge Aromessence Iris Rejuvenating Serum (För mogen hud)
Decléor Harmonie Calm Aromessence Rose d’Orient Soothing Serum (För känslig hud)
Decléor Hydra Floral Aromessence Néroli Essential Serum (För alla hudtyper)
Decléor Nutridivine Aromessence Angélique Nourishing Serum (För torr hud)

Boxarna i sin helhet är värda upp till 1140 kr, men du betalar endast för serumet! En perfekt möjlighet att testa vad Decléors underbara växtessenser kan göra för din hud.
Till kampanjen >>

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.