Okategoriserade

Ny favorit!

Till sommaren ville jag ha en ganska lätt dagcreme med mycket fokus på fukt och solskydd för när jag har semester är jag ute mycket och på jobbet sitter jag mycket framför datorn. Jag bestämde mig för att testa Clarins Hydration Hydra-Quench Lotion Spf 15. Produkten överträffade verkligen mina förväntningar. Den går lätt in i huden och de känns verkligen att den återfuktar på djupet. Cremen är i en pumpflaska vilket är otroligt praktisk, de gillar jag.

För att få maximalt med fukt till huden använde jag Clarins nya uppdaterade fuktserum Hydra-quench Intensive Serum Bi-phase under min dag och nattcreme. Serumet är otroligt drygt, det räcker med bara några droppar för att dränka ansike och hals med fukt.

Några fler av mina favoriter från Clarins som jag inte kan vara utan är:  Gentle Foaming Cleanser Dry or Sensitive Skin, Cleansing Gentle Refiner Exfoliating Cream,  Sun Wrinkle Control Cream For Face SPF 30, Body Oil Anti-Eau,  Gloss Prodige 05 Grenadine,  Instant Definition Mascara 01 Intense Black och Rouge Hydra Nude 02 Nude Coral.

 

 

Clarins Hydra-Quench Lotion Spf 15

 

 

Tummen upp för Clarins!

/ Sofie  Webshopsansvarig Hudterapeut

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.