Okategoriserade

Decléor Double Radiance Cream gör skillnad!


I det senaste numret av Svensk Damtidning fick modedesignern Valerie Aflalo tipsa om sina bästa skönhetsprodukter. När det gällde att välja ut favoritcremen för ansiktet vann Decléor Life Radiance Double Radiance Cream, en oerhört fräsch gelcreme som ger lyster till ansiktet – både direkt och under en lång period.

Den omedelbara lystern får du genom soft focus-pigment som framhäver lystern och verkar ljusreflekterande, samt essentiell olja av elemi som stimulerar hudens mikrocirkulation.
Långvarig lyster uppnås med bland annat essentiell olja av saro som stärker hudens naturliga försvar, medan Moringa Oleifera skyddar mot yttre påfrestningar. Cremegelen återupprättar även balansen i huden med växtbaserad prebiotika. Resultatet blir en strålande hud med en fantastisk lyster och ett hälsosamt utseende.
Och som om det inte vore nog så är cremen helt fri från parabener och består till 90% av naturliga ingredienser. Det gillar vi!

Double Radiance Cream passar alla hudtyper och är perfekt om du tycker att huden känns trött och livlös, eller bara vill få en fräsch och pigg hud som strålar lite extra!

Till Decléor Life Radiance Double Radiance Cream >>
Till alla Decléors produkter >> 

//Sofia, Webshopsassistent 

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar