MakeupTestat

Naturliga längder med Youngbloods mascara

Naturliga längder med Youngbloods mascara

För ett tag sedan berättade jag att jag precis börjat testa Youngblood Mascara Lengthening Blackout (Black). Jag skrev i det här inlägget  att jag testar den för att min ”vanliga” mascara tagit slut, och det var dags för mig att testa något nytt. Och Youngbloods variant har blivit så hyllad i media så why not?

Nu har jag iallafall hunnit hårdtesta den. Och med hårdtestning menar jag att den har hängt med på riktig hårdträning. På måndagar går jag på ett pass på mitt gym som heter ”Functional Moves” som är det bästa jag någonsin gått på. Men också det jobbigaste. I vanliga fall har jag inga problem med svettning, men när jag tränar ordentligt då rinner det kan jag lova. Tur att man har ögonbryn. Högröd i nyllet och efteråt känns det som att det liksom ångar från ansiktet. Och i och med att alla på det knöfulla passet är lika högröda och ångande, är det bra varmt och fuktigt i salen.

Klarar mascaran av det, klarar den allt!

Efter att jag då kom ut från passet i måndags förväntade jag mig nästan att halva mascaran skulle ha kletat av sig under ögonbrynen, eller fallit ned under ögonen. JIHO!

Youngblood mascaraborste

Så mitt betyg på denna mascara är högt, och om någon skulle fråga mig efter en bra, naturlig mascara som ger förlängning skulle jag rekommendera den här. Youngblood Mascara Lengthening Blackout (Black) har en ganska blygsam borste, men den gör sitt jobb. Den ger inte tjockare fransar, men på något sätt tycker jag det ser ut som att jag får fler, fast smala. Ser väldigt fint, naturligt och flirtigt ut om jag får säga det själv.

Tips!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.