MakeupTestat

RMS Beauty & Radio

RMS Beauty & Radio

Fråga: Vad är det som händer? December kom som en käftsmäll from nowhere, och den bara springer förbi. Jag känner mig snuvad på hösten, så jag ska komma in i riktig julfeeling genom att snacka julklappar i radio. Det borde ju göra susen. Imorgon får alla Jönköpingsbor som rattar in P4 kl 09,30 några sköna julklappstips =)

Sveriges Radio i Jönköping

På tal om skönt. Och grönt. Vi har precis lanserat RMS Beauty på Hudoteket, vilket jag är så himla glad för!

Ett ekologiskt märke som är framtaget med RAW-principen. Såååå fina produkter! Jag ska berätta mer om dem längre fram, men tills vidare får ni ett tips på en grym highlighter från dem, RMS Beauty Living Luminizer.

RMS Beauty Living Luminizer

Den har inget glitter i sig, vilket jag gillar jättemycket. Man ser bara sådär härligt lystrig ut som om man smörjer in sig med en fet creme, innan den har sjunkit in. Man vill ju se fräsch och återfuktad ut, inte som en discokula. Inte alltid iallafall. Inte jag.

Jag duttar den på kindbenen, under ögonbrynen och på amorbågen (kanten på läpparna). Man ser snabbt ut som en rosenknopp.

Och det kan man ju behöva, så här i jule(?)tider =)

Kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.