I Andreas liv...

Lucia och vårnytt

Lucia och vårnytt

Igår var jag på luciatåg. Syrrans skola har ett av Jönköpings mest uppskattade luciauppträdanden, och SOM jag hade sett fram emot detta. Stämsång och eargasms och hela köret. Stramt och kyrkligt, traditionellt.

Men alltså…efter den sjunde låten med fräsigt trum-och gitarrkomp och diverse hipster- engelska-låtar som mer hör hemma på en julkonsert och inte på Lucia tänkte jag…AVGÅ ALLA!

För att sedan lugna ner mig på grund av the vackerhet. Kolla bara liksom. Hur fint?!

Lucia 2014 Andrea Olofsson

I övrigt så är det vårplanering som gäller nu, och förra veckan fick jag känna och klämma på några godbitar som kommer i vår. Vad sägs om den här? En läcker sak som man kan ha på läpparna…En grej som jag faktiskt inte hört om eller testat förut, och det är jag nog inte ensam om.

Clarins Spring 2015 skonhetssnack.se

Och på tal om saker jag inte testat förut…Jag inleder min fredagskväll med att byta ut mitt vanliga träningspass till en Luciaspecial- PowerStrip! Ja, du hör ju på namnet vad det kan vara och det ska bli så spännande. Jag har hört att det ska vara krypande på golvet till tonerna av Britney Spears.

Lär bli intressant =)

 

Trevlig helg!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.