Makeup

Makeup inför shopping av brudklänning

Makeup inför shopping av brudklänning

Hörrni, här har det varit dött ett tag. Jag har haft tekniska problem på alla håll och kanter men NU är det åtgärdat, så till dig som inte kunnat kommentera, eller kommenterat men inte fått något svar, nu är det fixat! A new and better blogg, på baksidan iallafall =)

Sedan sist har det hänt grejer vill jag lova. Jag har börjat jakten på brudklänning. BRUDKLÄNNING! Ja, helt crazy. Och ska man prova brudklänning vill man ju se sådära effortlessly snygg ut, så jag lade en lätt makeup. Här är resultatet och produkterna jag använde.

Bas

Primer: Sisley Instant Perfect. Fick tips om denna av min lillsyrra som alltid ser flawless ut i ansiktet. Hon sade även ”jag förstår inte att ni inte promotar den mer, det är den bästa primern och alltså så stor på youtube”. Och, ja, är den stor på youtube så måste man ju ha den 😉

Foundation: Pür Bare It All 4-in-1 Foundation i nyansen Porcelain applicerad med Pür Skin Perfecting Foundation Brush

Concealer: Pür Disappearing Ink 4-in-1 Concealer Pen i nyansen Porcelain.

Båda dessa har jag skrivit mer om i inlägget om min foundation wardrobe här>

Bronzer & highligter: James Read TanTour Sculpting Duo Bronzer & Highlighter. Bronzer och highlighter i ett, great! Och den ger en väldigt subtil nyans som passar om man är ett blekansikte som jag.

Rouge: Jane Iredale Blush i nyansen Awake.

Makeup inför bröllop, skönhetssnack.se

Ögon

ÖgonskuggsprimerbareMinerals Prime Time Eyelid Primer Original. The. Best. Skuggan ser lika bra ut på morgonen som på kvällen, inget lägger sig i veck.

Ögonskugga: Här har jag använt mig av paletten PÜR Love your Selfie Kit 2. Jag älskar att lägga nyansen Abstract i globlinjen för ett naturligt men definierat resultat.

Eyeliner: Smith & Cult B-Line Eye Pen, en fantastik eyeliner som finns i många fina färger. Jag har den i många, men jag tror att på bilden är det Still Riot som är deras svartaste nyans.

Mascara: Sisley Mascara So Intense, as always.

Läppar

Läppglans: Smith & Cult The Shining Lip Lacquer, i nyansen Flesh Riot.

Taggad inför brudklänningsshopping!

Sååå peppad! Naglarna har nyansen CND Vinylux Weekly Polish Wildfire. 

Olivia Olofsson och Lena Hallbäck Olofsson på brudklänningsjakt, skönhetssnack.se

Sedan bar det av till Göteborg (where it all started…). Är är mina co shoppers, Lillasyster Olivia (ni vet, hon som har koll på You Tube) och mamma Lena.

Olivia Olofsson och Lena Hallbäck Olofsson på brudklänningsjakt, skönhetssnack.se

Vi sprang även förbi det här mina vänner…Linnéterrassen. Där träffades jag och min fästman för 6,5 år sedan, en livad kväll i juli. Så till den som tänker ”man träffar ju ingen på krogen” så kan jag meddela, JO, det kan man visst göra. Och nu är han importerad till Jönköping dessutom, mohaha. Så kan det gå.

Det blev ingen klänning denna resa, jakten fortsätter nästa helg i Malmö. Man måste ju dra ut på det lite, för exakt så roligt är det =)

Kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.