HudvårdKroppsvårdTävling

Vinnarna av Youngblood-tävlingen!

Jag vill börja med att tacka ALLA som deltog i vår Youngblood-tävling som tog slut i måndags! Vi fick in så många fina motiveringar att vi var tvungna att få lite betänketid för att välja ut vinnarna. Vi säger ett stort grattis till Carina Gerdin, Nathalie och Sofie Altuntas – ni har vunnit varsin Youngblood Mineral Illuminating Tint Body! Sjukdomar, stress, ingen möjlighet att vara i solen, fyndiga rim och en stram studentbudget gör att ni alla förtjänar lite extra vardagslyx.

Och här är motiveringarna som vann:

Carina Gerdin
Eftersom jag har starka mediciner pga en hjärntumör som tagit över min kropp…så vågar jag inte vara i solen så mycket, vill inte få en massa konstiga biverkningar, utslag etc… Då vore ju denna perfekt att vinna, för då kan jag ändå få känna mig fräsch & fin trots skiten i skallen… Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).

Sofie Altuntas
När studentlönen inte räcker till för skönhetsshopping,
ja, då kan man tävla och ha en förhoppning,
med en härlig bodylotion som Hudoteket tävlar ut,
skulle vardagsgråheten äntligen få sig ett slut,
för visst skulle det göra gott en fin sommardag,
att få snygga till och fräscha upp sina kvinnliga drag,
tillsammans med en snygg outfit jag på festen rocka fett,
och känna mig som kvinna vacker och komplett

Nathalie
Med fem småttingar och en ilsken endometrios som gjort sig påmind i sommar har jag tillbringat  4 veckor på sjukhus, måste jag säga att lite lyx och glamour skulle sitta fint i sommarvärmen som jag inte hunnit ta del av? 🙂  Det skulle vara en otrolig lyx mitt i allt kaos. 🙂

Håll utkik efter fler tävlingar – nästa gång är det kanske just du som vinner! 🙂Sofia korar vinnare i Youngblood-tävling.

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.