Dag-och nattcremerHudvårdTestat

Testat: Decléors serie Aroma Lisse

Testat: Decléors serie Aroma Lisse

Just nu är det verkligen lysterhysteri i skönhetsvärlden. Jag gillar det, för det är något som går att applicera i princip alla åldrar. Det jag menar med det är att både en slät 25-årig hud och en rynkig 85-årig hud blir snyggare när den har förmåga till ljusreflektion, en lyster som skvallrar om välmående.

Eller bara väldigt bra hudvård 😉

Och när vi nu pratar om lyster kommer jag osökt att tänka på Decléors nya serie, Aroma Lisse.

 

Den består av fyra helt nya produkter: serumet Aromessence Mandarine, dagcremen Enerigizing Smoothing Cream spf 15, nattcremen Mandarine Night Balm samt ögoncremen 2-in-1 Dark Circle & Eye Wringle Eraser.

Produkterna ska minska de mimiska linjerna som uppkommer när man är runt 30+, samt öka lystern i huden. De ersätter serien Expression de l’age som inte finns kvar längre.

Jag har testat dessa ett tag nu, och jag gillar! Serumet och nattbalmet känner man igen sedan tidigare, men dessa doftar nu mer mandarin och apelsin än de andra. Roligt att de har gått så långt som att utveckla dessa, för tittar man i backspegeln är det oftare cremerna som kommer nya. Nu tror jag att det är många som använt Aromessence & nattbalsam Neroli (och inte varit riktigt redo för Iris) som kommer kunna byta upp sig ett snäpp.

Dock är det dagcremen och ögoncremen i serien som jag fastnar för. Inte så konstigt kanske, med tanke på att man verkligen ser en direkt effekt med dem.

Decleor Aroma Lisse Day Cream and Eye Cream

Båda två innehåller pärlemorextrakt av mica och titan så därför får man direkt rejält mycket lyster. Dagcremen ser först lite vit ut på huden, men det smälter snabbt in och blir en fin yta som är väldigt lätt att lägga makeup på. Men i ärlighetens namn kände jag nästan att jag kunde skippa foundation en dag när jag lagt på denna, huden blir så snygg!

Decleor Aroma Lisse Energizing Day Cream

Jag rekommenderar denna creme till de som är normala till kombinerade i huden, är man supertorr kan denna bli för lätt i konsistensen. Har man ett dunderfuktserum under kan det funka, men det får man testa sig fram till.

Ögoncremen är lite gulare i sin ton, och detta för att den ska neutralisera mörka ringar kring ögonen. Det kanske den gör, men jag skulle inte skippa min concealer iallafall. Däremot ger denna också som sagt en fin lyster, så jag duttar gärna ut den en bra bit runt ögonen för en highlight-effekt.

Decleor Aroma Lisse Eye Cream

Ögoncremen har en fiffig ”appliceringspip” som ska göra det enkelt och snabbt att lägga på den (för kvinnor i 30-års åldern är ju så himla ”i farten” 😉 ). Bra tanke, men drar man ett streck med den får man alldeles för mycket, några duttar räcker som jag sedan arbetar ut med fingrarna.

Nu till det fina…det finns en PLUSMENY! Fiffigheten slutar inte vid appliceringsverktyget inte. Du kan nämligen använda cremen som en ögonmask på natten, om du lägger den i ett tjockare lager. Här kommer pipen väl till pass, och du kan dra ett helt streck med cremen längs med ögonbenet för att få rätt mängd mask.

Aroma Lisse är helt klart en välkommen nyhet i Decléors sortiment. Tack tack!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

6 kommentarer

 1. Hej! Intressant om Decleor. Passar aroma lisse även för mig som är 40+? Eller rekommenderar du då hellre något annat?

  1. Hejsan Sofia och tack för din fråga!

   Det beror lite på vad du är ute efter. Om du känner att linjer och begynnande rynkor är det du vill lägga mest fokus på hade jag hellre rekommenderat en av dagcremerna från Prolagène Lift- serien. Där finns det en som har en rikare konstens om man är åt det torrare hållet. Men om du gärna vill ha den där extra lystern och gärna har lite solskydd i dagcremen tycker jag absolut du kan använda den, men att du har Aromessence Iris. under. Och på natten tycker jag att du ska använda Baume Iris eller Aroma Night om du föredrar cremekonsistens.

   Då får du både den trevliga lystern från Aroma Lisse, men jobbar på djupet i huden med linjer och även på natten.

   Hör gärna av dig om du behöver mer specifika råd =)
   Allt gott!
   Varma hälsningar
   Andrea

 2. Hejsan!
  Ja undrar om man är 25 år och har blandhy kan man använda denna serie då?! Just för att förebygga 🙂 tack på förhand!
  Mvh

  1. Hejsan Sofie!
   Ja, det kan du absolut, den är perfekt för det =)

   Allt gott!
   Varma hälsningar
   Andrea

 3. Så om man är lite fuktfattig i hyn så är inte denhär serien att rekommendera? (36 år gammal). Väljer mellan denna eller Rodial dragons blood.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.