Hudvård, Rengöring

Blixtsnabb ansiktstvätt med Sisley Eau Efficace

Sisley Eau Efficace Gentle Makeup Remover, skonhetssnack.se IMG_0074

Hej mina vänner! Idag vill jag tipsa om en av de produkterna som jag tycker är bäst när det kommer till förpackning. Sisley Eau Efficace Gentle Make-Up Remover är galet bra när det ska gå snabbt! Och när man vill ha en riktigt bra rengörings ”allt- i-ett produkt”.

Sisley Eau Efficace Gentle Make-Up Remover

Detta är en tre i en rengöring: Rengöring,  ansiktsvatten och eye makeupremover. Du behöver inte tvätta av den, du tar bara en bomullsrondell och trycker den mot den smarta öppningen (se nedan) och sveper sedan över ansiktet. Jag använder den ibland som morgonrengöring eller om jag behöver ”städa upp” någonstans, då tar jag tops och trycker mot och får smidigt lite rengöring på topsen.

Ingrediensmässigt är det växtbaserade saponiner som suger upp orenheter, föroreningar och makeup. Då den innehåller en mängd lugnande ingredienser funkar den även på känslig hud och känsliga ögon. Man blir ej oljig efter rengöringen, då konsistensen är som vatten.

Sisley Eau Efficace Gentle Make-Up Remover är även perfekt som en pre cleanse, alltså en rengöring som tar bort makeupen och sedan använder du din vanliga rengöring till huden så rengöringen blir ännu mer noggrann och djupgående.

Sisley Eau Efficace Gentle Makeup Remover, skonhetssnack.se IMG_0072

Kolla in denna magiska pump! Love it!

Så det var mitt heta produkttips för idag. Toodles!

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.