BB & CC CreamHudvård

Peter Thomas Roth CC-cream

Peter Thomas Roth CC-cream

Finally!

Som jag har tjatat och suckat på den svenska leverantören av Peter Thomas Roth för att få en nyans som passar mig av den omåttligt omtalade CC-creamen.
Och nu är den här! Jag är utom mig av glädje, äntligen kan jag också vara en i gänget.

My precious…

Så nu finns den i fyra nyanser: Light, Light/Medium, Medium/Tan & deep.

ptr_cc_tubesNotera att jag råkade lägga dem i fel ordning här, deep är mörkast.

ptr_cc_colors_handAlla nyanser i ett ganska tjockt lager.

ptr_cc_colorsHär är alla fyra nyanser mer insmorda, jag försöker visa hur de liksom blir på riktigt. Det går inte riktigt att få till, men lite ser man iallafall. Nu kanske du undrar var light har tagit vägen, men den är längst till vänster på bilden och typ osynlig då den smält in med mig hud i perfekt light-nyans =)

ptr_cc_colors_En till…

När jag smorde in mig med Light tänkte jag först ”Gulp! Här har jag tjatat mig till en ljus nyans, och så är den för rosa, NEEEJ!” Men när jag smort färdigt så hade den liksom anpassat sig till mig och såg inte alls rosa ut. Det är ju hårfint det där, nyansen Light/Medium är näästan bra, men jag får alltid en lite gulaktig kant vid halsen av dem. Men inte med Light, jippie!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

 1. Hej:)
  Jag funderar på att köpa denna cc cream men är lite osäker på färgen…. Använder light i bare minerals men på sommaren är den lite ljus och nu på vintern får jag blanda ut den med fairly light . Tror du att light / medium blir för mörk?
  Med vänlig hälsning, Lisa

  1. Hejsan Lisa!
   Tack för din fråga. Jag som är Fairly Light på vintern kan inte ha Light/medium, den är på tok för mörk.
   Så jag tror att den blir för mörk för dig också, men be att få prover på färgerna för att vara på den säkra sidan.

   Ha en fin dag!
   Kram Andrea

 2. Hi Andrea I am finding it hard to purchase Peter Thomas Roth CC Cream I live in Australia and would like to purchase Medium to Tan and Deep can you let me know how I can get them.
  Regards Margaret Deab

  1. Hello Margaret!
   I know that Peter Thomas Roth CC Cream in the Camu Camu line is to be discontinued, and replaced with a similar product but in another line in the brand. Look at Peters official website so get a sneak peek of whats to come, although some products does not launch in all countries. Kind regards Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.