HårvårdHudvårdKroppsvård

Spray, vilken grej!

Spray, vilken grej!

Det här med spray har ju olika stor betydelse för olika personer. Vissa köper ett billigt för det tar ju ändå slut så fort, andra investerar ordentligt för håret är ju dunderviktigt. Och nu snackar vi bara hårspray, men det finns ju ansiktsspray, kroppsspray etc.

Oavsett vilken typ av spray det är så tycker jag att det är superviktigt med strålen. Alltså själva molnet som blir när man sprayar. Det får inte vara för koncentrerat, så det blir blött i ansikte/hår, det ska ju bara lägga sig som en fin dimma.

Här mina vänner, är mina tre bästa tips på sprayer ett moln som är to die for:

sprayer_davines 1. Davines hårsprayer. Jamenar, de måste ha svart bälte i spraymoln. Helt oslagbara när det gäller den grejen, och personligen tycker jag både Davines More Inside Strong Hold Hairspray och Davines More Inside Medium Hold Hairspray passar bäst om man gillar hårsprayer som går enkelt att borsta ut och inte är klistriga. Alltså, mer medelstadga än hård skulle jag vilja säga.

På bilden håller jag i Davines More Inside Shimmering Mist som är deras glansspray, rätt och slätt. Dock är den väldigt lätt och ger inte den där feta känslan som vissa andra kan ge. Även den har det rätta molnet.

sprayer_murad2. Murads kroppsspray. En produkt med både salicylsyra som arbetar med orenheter på till exempel dekolletage  och rygg. Den heter Murad Blemish Control Clarifying Body Spray och där är sprayen ”som en airbrush” för att citera min pojkvän. Man trycker ned spraymunstycket och kan spraya hela ryggen i ett svep, inte stå och pumpa. Underbart bra, och själva sprayen är väldigt populär bland Hudotekets kunder. En av Murads mest sålda om jag ska vara exakt.

Här har jag skrivit en syraguide, om du vill veta mer om olika syror och vad de gör.

sisley_spray3. Fuktsprayernas fuktspray, Sisley Eau Florale Floral Spray Mist. Säg hej då till ett plaskblött face, med den här blir man bara härligt ”dewy”. Och huden får en extra fuktboost, vilket inte heller går av för hackor. Speciellt inte nu på sommaren, den packar jag ned i väskan till Kreta.

kurs_sisley_sprayFilippa från Sisley sprayar loss

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Jag kan bara hålla med när det gäller Davines. Så underbara produkter, alla jag provat åtminstone. Jag har glanssprayen och Strong hold hairspray hemma just nu tillsammans med lass av schampo, balsam och inpackning. Jag måste slå ett slag för deras curl mousse med. Det är lite hallelujamoment över den 🙂 Sisley är jag bra nyfiken på måste jag säga..
    Kram

    1. Attans att jag inte har lockigt hår så jag kan provköra moussen, Hilde! Men du har ju fina lockar nu, så jag litar på dig =) Ja, Sisley går från klarhet till klarhet för mig, och jag hittar nya kompisar varje dag. Ha en fin kväll!
      Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.