Behandlingar, Hudvård

Natura Bissé The Bubble Pure Air i Jönköping

Natura Bisse The Bubble Pure Air

Jag måste bara lägga in ett personligt tips till alla som befinner sig i Jönköping med omnejd den 30:e och 31:a januari. Då kommer nämligen Natura Bissés galet häftiga bubbla till oss på Hudoteket. The Bubble Pure Air är unikt för Natura Bissé och i den får man ansiktsbehandlingar (bara det är coolt i sig) men själva grejen är att inuti själva bubblan andas man in 99,995% ren luft. Vad ska det vara bra för tänker kanske du?

Jo, när man stänger bubblan ska den ”filtrera ut allergener, bakterier och virus” och gör huden mer ren.
Hur hela detta går till ska jag såklart rapportera om på plats och även testa själv. Mycket spännande indeed.

För dig som inte har vägarna förbi Jönköping men ändå vill uppleva Natura Bissé at its best vill jag tipsa m dessa produkter:

Natura bisse oxygen complexNatura Bissé Oxygen Complex

”Alltså…VILKET SERUM! Har några av mina kollegor sagt den senaste veckan. Det har varit hysteri kring detta serum som i princip alla verkar gilla, oavsett hudtyp. Huden syresätts, blir jämn och klar, får fukt och upplevs slätare. Oh la la.

Natura Bissé Oxygen Cream

Natura Bissé Oxygen Cream

Även detta är en syresättande goding! Den innehåller stabiliserat Hydrogen Peroxide som omvandlas till rent syre och vatten när det penetrerar huden = huden blir återfuktad, uppljusad och renad.

Natura Bissé Oxygen Mousse

Natura Bissé Oxygen Mousse

En uppfriskande rengöringsmousse som likt alla produkter i Oxygen-serien är syresättande. Det som är fint med denna mousse är att alla hudtyper kan ha den, även den känsliga. Den har en matterande och porförfinande effekt (vid regelbunden användning) och förebygger pormaskar. All you mousse lovers- testa den här!

Toodles!

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

2 Kommentarer

 • Svara Sandra 18 januari, 2017 at 19:29

  Hej Andrea! Älskar din blogg, hudvårdsnörd som jag är! Skulle vilja be om din hjälp med att hitta en ny hudvårdsrutin 🙂 Jag har varit mammaledig i snart 1 1/2 år och ska i april börja jobba igen och skulle då vilja känna mig lite pigg och fräsch i huden! Jag fyller 27 år i sommar, har två barn här hemma och tränar mycket! Min hud just nu är EXTRENT yttorr och stressad vilket innebär att jag flagad och har noll lyster! Lite känslig, men inte alls som förut och är även väldigt ljus i huden! Får en del pormaskar på näsan samt blir blank även där men tror det beror på yttorrheten! Jag har mörka ringar under ögonen! Vill jobba resultatinriktat och anti age, är som sagt ganska nördig. Haha! Har använd excuviance vilket jag gillar mycket! Är lite sugen på natura bissé också! Vad rekommenderar du, märke och produkter? Vill även kunna kombinera lite olika märken då jag har favoriter som jag inte riktigt kan släppa! Det vart ett långt inlägg… tack på förhand! 🙂 /Sandra

  • Svara Andrea 27 januari, 2017 at 17:14

   Hejsan Sandra! Du hade ju skrivit på mail med och jag svarade dig där =)

  Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.