I Andreas liv...Resor

Formex-frustration och semmellycka

Formex-frustration och semmellycka

Hello! Vilka spännande dagar det har varit! 2017 alltså… det lär bli livets år… förutom de här roliga mötena har jag käkat middag på Story Hotels egen restaurang Ling Long. Jag åt het råbiff som ”inte är så stark alls faktiskt”. Jo, jag tackar. Typ precis allt var starkt och idag på morgonen såg det ut som jag hade gjort läppförstoring. Det var i och för sig inte dumt, så det vara bara att smacka på läppglans och bege sig till mässan =)

Formex 2017 |skonhetssnack.se IMG_3911

Jag som som sagt aldrig varit på Formex-mässan förut men jag skulle ändå upp mot Stockholm så jag tänkte att det var värt att prova.

Formex 2017 |skonhetssnack.se IMG_3910

Ooooooh så mycket fint! Himla surt att de sålde typ noll grejer (ja, för så är det ju på mässor men just denna skapade extrema ha-begär). Kolla in garnkudden! Så gullig!

Formex 2017 |skonhetssnack.se IMG_3909

Det var väldigt stort! Så om man ska göra inköp på mässan förstår jag att det tar sin lilla tid att jobba sig igenom allt. Det är allt från textilier, mattor, porslin, glas, möbler, trädgårdsgrejer, belysning, kläder, smycken, leksaker, bebisgrejer, förpackningar och silkespapper. Ja, rubb och stubb typ.

Formex 2017 |skonhetssnack.se IMG_3899

Formex 2017 |skonhetssnack.se IMG_3898

Formex 2017 |skonhetssnack.se IMG_3902

Till min stora glädje fanns det ju en liten hörna där jag kände mig lite mer hemmastadd. Det var mest doftljus och badgrejer, och jag vet inte varför jag gillade just den hörnan. Kanske för att jag fick vara mig själv för en stund =)

Formex 2017 |skonhetssnack.se IMG_3914

Innan jag satte mig på tåget tog jag omvägen (ja, du hörde rätt) för att testa den omtalade Semmelwrapen på Tössebageriet. Jag tyckte inte den såg så god ut, men det var den! Bra för den som inte vill ha så mycket bröd, det var ju tunnt bröd och massor av fyllning. Pricey som bara den, men ja, det fick det vara värt.

I skrivandes stund sitter jag på tåget hem till Jönköping och imorgon väntar ytterligare trevligheter.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.