BehandlingarHudvård

md formulations – kundernas ögonsten!

md formulations – kundernas ögonsten!

”En helt underbar kräm! Gör huden mjuk hela dagen.”

”FINNS INGET BÄTTRE, fick en ny hud med overklig fin lyster efter EN användning! jag har prova de mesta och kommer aldrig byta till någon annan rengöring.”

”Bästa kroppspeelingen jag testat, vilket är ett antal olika märken. Torkar inte ut och har alldeles lagom mycket riv i sig. Rekommenderas!”

”Helt fantastisk produkt! Jag har kämpat med min acne sen jag slutade äta p-piller för ett år sedan. Andra produkter har hjälpt tillfälligt, men sen har det blommat upp igen. Md ger finfina resultat, och snabbt! Tack för en suverän produkt!!”

Ja, som ni ser så är md formulations ett OERHÖRT populärt märke hos oss! Det här är kundomdömen från vår webshop där man tydligt ser att kunderna är eld och lågor över deras produkter. Kommentarerna är tagna från några av bästsäljarna, nämligen:

  1. Facial Cleanser – En mjuk och lätt löddrande rengöringscreme som effektivt avlägsnar orenheter, makeup och talgöverskott. Glykolsyra exfolierar skonsamt bort döda hudceller, återfuktar huden och förbereder för efterkommande, behandlande produkter. Rengöringen är enkel att använda och verkar behandlande med AHA-syror. Formulan är fett- och parfymfri, icke-komedogen samt dermatologiskt testad. Innehåller 12% glykolsyra och är pH-balanserad (pH 3,8). Huden blir mjukare, smidigare och får en friskare lyster. Passar alla hudtyper, men finns även en särskild variant för känslig hud och en för väldigt fet hud.
  2. Moisture Defense Antioxidant Creme – En rik, krämig konsistens som snabbt absorberas och omedelbart ökar hudens fuktnivå. Ger en underbart mjuk och behaglig känsla. Antioxidanter stärker hudens skydd och motverkar hudens åldrande. Perfekt som kurcreme för känslig hud eller för hud som utsätts för yttre påfrestning.Används som dagcreme eller som extra fukt under dagcremen. För normal till torr hud, men finns även för andra hudtyper.
  3. Face & Body Scrub – Peeling som både rengör och effektivt avlägsnar döda hudceller. Innehåller både runda peelingkorn och glykolsyra vilket ger en dubbel-peelande effekt. Huden blir slät och babymjuk samt får en frisk lyster. Massera in på torr eller fuktad hud. Låt verka några minuter och skölj av. 15% glykolsyra, pH-balanserad (3,8).

Tre steg till en friskare hud
MD Formulations produkter baseras på ett system med tre steg till en friskare hud: rengöra, behandla och återfukta. Generellt för alla produkterna är att de inte innehåller några komedogena ingredienser, parfymer eller andra irriterande ingredienser. Alla produkter med Glykolsyra är pH-balanserade för maximal effekt och säkerhet, vilket ger minimal risk för allergi. Det kan ske en lätt utrensning när man börjar använda produkterna, framför allt vid orenhud och acne, på grund av att orenheterna på djupet ”lyfts” upp till ytan.

Produktinvänjning
Produkterna skall användas riktigt med produktinvänjning. Använd dem en gång per dag första veckan, därefter morgon och kväll. Det är normalt att känna en lätt stickande känsla i några minuter. Använd tunna, jämna lager av produkten, och över en glykolsyreprodukt används alltid en ansiktscreme. Bör inte användas tillsammans med A-vitaminsyra-preparat eller om man använder Roaccutan-tabletter för då kan huden vara extra känslig.

Till md formulations produkter >>

Så kallade AHA-penslingar är välgörande för alla hudtyper då de förnyar huden och bevisligen påverkar hudens struktur och funktioner på djupet. Behandlingarna och hudvårdsseriens effekt är vetenskaplig bevisad, dvs dokumenterad i obereoende vetenskapliga studier både vad gäller effekt och säkerhet. Testa och se skillnaden själv!

Här är före- och efterbilder på personer som gjort behandlingar med md formulations och använt deras produkter hemma. För att läsa mer om exakt vilka produkter de har använt och hur många behandlingar de har gjort, klicka här >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.