HårvårdHudoteket tipsarTestat

Det allra bästa mot risigt hår!

Igår bestämde jag mig för att ta ett varmt och skönt bad och verkligen ta mig tiden att lägga en riktigt bra hårinpackning. Vi har precis fått in en jättespännande serie från Davines som heter NaturalTech, där produkterna är särskilt utformade för att lösa de mest vanliga problemen med hårbotten och hår (exempelvis mjäll, fet/torr/känslig hårbotten, håravfall etc). Jag som bleker mitt hår kontinuerligt var givetvis tvungen att testa NaturalTech Nourishing-produkterna, som är bra för torrt, sprött och skadat hår (det vill säga, en exakt beskrivning av mitt hår!).

Älskar verkligen designen på de här produkterna! De ser så fina ut på badrumskanten.

Inpackningen som jag använde heter Davines NaturalTech Nourishing Hair Building Pak. Formulan är berikad med vårdande Omega-9 samt keratin och hydrolyserat keratin med kraftigt reparerande effekt. Precis vad jag behöver!
Direkt när jag applicerade hårmasken på mina stackars slitna toppar kände jag hur den redde ut håret och gjorde det lent och fint. Efter att det suttit i några minuter kammade jag igenom det (vilket gick hur lätt som helst!) och lät det sedan sitta kvar lite till. Sedan sköljde jag med vatten och lät håret lufttorka för att inte slita på det med hårtorken.

Efteråt kändes håret otroligt lent och gick lättare än vanligt att kamma ut. Det kändes starkt och läkt, som ett helt nytt hår. Det märktes verkligen skillnad! Så till alla er därute som har lika risigt hår som jag så är det här en pärla 🙂
Läs mer om produkten i vår webshop >> 

Tidningen Amelia gillar också NaturalTech Nourishing-produkterna.

När vi ändå är inne på fantastiska produkter mot risigt hår så måste jag tipsa om den här återfuktande leave in-sprayen för håret från Matrix. Den är helt magisk! Jag kan ha hur slitet, tovigt och torrt hår som helst, men sprayar jag igenom håret med den här så går det som en dans att kamma ur det. Dessutom känns det rent och starkt efteråt, vilket låter konstigt men är helt sant. Det är definitivt den bästa utredande produkten jag har provat – och jag har provat många.
Just nu får du dessutom denna megaförpackning med 400 ml till samma pris som ordinarie storlek 150 ml, missa INTE det! Nästan för bra för att vara sant.
Läs mer om produkten i vår webshop >> 

Så, nu har ni fått mina allra bästa tips mot skadat och trist hår. Och vilket hår är INTE trist såhär på vintern undrar jag? Så ta hand om ditt hår du också!

Lycka till 🙂

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.