HudvårdMaskTestat

Måndagsmasken: bliss Mask a-peel Radiance Revealing Rubberizing Mask

Måndagsmasken: bliss Mask a-peel Radiance Revealing Rubberizing Mask

Vanligtvis gör jag peeling och mask en gång i veckan och det är söndagar. Idag är det dock måndag och det fick bli en favorit i repris från bliss, bliss Mask a-peel Radiance Revealing Rubberizing Mask är bara to die for! Läs vidare om du vill veta mer om det närmaste hemmaansikstbehandling du kan komma.

bliss Mask a-peel Radiance Revealing Rubberizing Mask  är en magisk skapelse. Det är nämligen en såndär underbar gummimask som man får när man går på ansiktsbehandling, oftast av det lyxigare slaget. Man får den som ett pulver i en liten kopp, som man sedan tillsätter vatten i, rör i ihop och voila: du har en egenskapad lyxmask! Som shake and bake på ett ungfär =)

Vem bör använda bliss Mask a-peel Radiance Revealing Rubberizing Mask  ?

Alla som vill ha fukt och en jämnare hudton. Jag upplevde att den liksom lugnade sig, hudtonen kändes uppljusad och mer jämn, men med rosor på kinderna.

Vad är det i masken?

Oh, en massa götta!

  • C-Vitamin: Jämnar ut hudtonen och ger en strålande lyster. Denna vitamin främjar dessutom kollagenproduktionen och lugnar inflammationer.
  • Blåbär: Stärker upp huden.
  • Sjögräsextrakt: Matar huden med en mängd mineraler och näring.

Bliss Mask a-peel Radiance Revealing Rubberizing Mask på skönhetssnack.se IMG_6048

Koppen har en liten markering i mitten dit man häller kallt vatten.

Bliss Mask a-peel Radiance Revealing Rubberizing Mask på skönhetssnack.se IMG_6051

Det ska sedan vara en slät smet som man applicerar i hela ansiktet. Beroende på hur mycket ansikte man har räcker masken olika mycket, men försök dra ned den på halsen och fortfarande ha ett tjockt lager. Lägg gärna ett serum eller essence water under för extra bra effekt.

Det är det tjocka lagret som gör att du får av den sedan, är kanterna för tunna går den ej att rulla av, då dår man tvätta av det med vatten. Så hett tips- schnåla inte!

Just det, ett hett tips till – när den väl blivit en smet utan klumpar i koppen, applicera den fort som sjutton så den inte stelnar. Bara på med den, men akta ögonområdet och läppar.

Bliss Mask a-peel Radiance Revealing Rubberizing Mask på skönhetssnack.se IMG_6076

När sedan masken legat på i sisådär 20 minuter så är det bara att dra bort den. Starta ovanifrån och rulla neråt.

Bliss Mask a-peel Radiance Revealing Rubberizing Mask på skönhetssnack.se IMG_6077

Det som du lyckat rulla bort slänger du i soptunnan. Eventuella rester som är kvar i ansiktet kan du knugga bort med en fuktig handduk eller en bomullspad med ansiktsvatten på.

Nu är jag redo för en kväll vid grillen. Hoppas att du har en fin första maj!

Kram på dig!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.