Makeup

By Terrys sommarlook Tropical Sunset

By Terrys sommarlook Tropical Sunset

Någon som är riktigt duktig på kollektioner av olika slag är by Terry. Det kommer oftast flera varje säsong och nu senast har by Terry lanserat sommarkollektionen Tropical Sunset. I denna look ingår ett gäng superfina produkter, bland annat en multipenna som redan blivit en hit.

by terry vår och sommar 2017 på skönhetssnack.se IMG_5887

Sommarens palett är väldigt lik förra årets i nyanserna, men denna gång har den mycket finare förpackning =) By Terry Sun Designer Palette finns i två nyanser: Tropical Sunset som är mer färgstark och Savannah Love som är mildare i tonerna. Paletten kan man använda lite hur som- som bronzer, rouge, ögonskugga, contouring…Ja, man bestämmer själv helt enkelt.

by terry vår och sommar 2017 på skönhetssnack.se IMG_5906Tropical Sunset

by terry vår och sommar 2017 på skönhetssnack.se IMG_5903Savannah Love

Min favorit i looken är utan tvekan By Terrys nya ögonpenna. Den heter By Terry Stylo Blackstar och är en multipenna för ögonen. Den är vattenfast och finns i matta och mer skimrande nyanser. Perfekt on the go produkt med vässare i botten!

by terry vår och sommar 2017 på skönhetssnack.se IMG_5907

Spetsig och fin, lätt att göra en tjockare kajal att ha som den är eller sudda. Den finns i åtta fina färger, nr fem och sex är mina favvisar! =)

by terry vår och sommar 2017 på skönhetssnack.se IMG_5912

Swatches i dagsljus med Nr 1 längst upp (den svarta) och med nr 8 (den gröna) längst ned.

by terry vår och sommar 2017 på skönhetssnack.se IMG_5917

Sitter som berg! 

by terry vår och sommar 2017 på skönhetssnack.se IMG_5893

By Terry Tea To Tan – Face & Body Summer Bronze Summer Edition

Sist men inte minst har de lanserat en modern version av kastanjevatten, en summer edition av deras storsäljare Tea to Tan. Det är inte en brun utan sol utan ett vårdande vatten som du kan sprayas på ansikte och kropp för en solkysst hud som kan tvättas av med två och vatten.

Tips! 

Om du vill ha en solkysst matt look, spraya på utan att skaka. Skakar du däremot flaskan får du lite fint guldskimmer på huden.

Applicering

Ansikte: spraya i en kupad hand och applicera sedan i ansiktet.
Kropp: spraya direkt på kroppen och massera sedan in produkten för ett jämnt resultat.

Nu ska jag ut i sommarvärmen, toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

  1. Hej!
    Trevligt inlägg, jättefina paletter! En fundering. Är det någon skillnad i konsistens mellan By Terrys Ombre Blackstar och deras nya Stylo Blackstar? Tänker om det är mer är samma formula bara i annan förpackning/form?

    1. Hejsan!

      Den känns likadan när du applicerar den, men Stylo Blackstar ska vara mer vattenfast. Dessutom har den en vässare så den går att variera mer tycker jag =) Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.