Hudvård

Lanseringsfest av Transderma O

Lanseringsfest av Transderma O

Som sagt, jag skulle ju på ett Launch Party för det nya Transderma-serumet. Och innan eventet hade jag ju ingen aning om vad det var på gång, men nu är det iallafall avslöjat. Nästa stjärna i Transdermas sortiment heter Transderma O, och det står för ”Optimal Booster Serum”.

transdermao_pressphotoDetta serum jobbar först och främst med att öka aktiviteten i mitokondrierna i cellen. Och som du kanske kommer ihåg från skolan är mitokondrierna cellernas små kraftverk och där skapas energi till cellen. Förutom att ha den funktionen har mitokondrierna som uppgift att kontrollera cellldelning och celldöd.

Åldrande påverkar mitokondriernas aktivitet, det går långsammare för dem att producera energi helt enkelt. Detta kan i sin tur påverka hudcellernas vitalitet, och produktionen av kollagen, elastin och keratin blir långsammare.

Transderma O är framtaget för att råda bot på detta med hjälp av ingredienserna Vitamin B och något som heter Pyrroloquinoline quinone (pqq) med flera (men inte så många, då Transderma som bekant alltid innehåller extremt få och rena ingredienser).

Vill du läsa mer om vad som är så speciellt med Transderma? Ta en kik här>

Vad blir resultatet av Transderma O?

Väldigt slät hud vill jag påstå. Min kompis som var med på festen fick med sig en flaska av Transderma O hem och tre dagar efter eventet fick jag ett sms där det stod:

Transderma O är fantastiskt, blivit stram som ett nypon!

Även min mor som är svår att imponera på använde det en natt och kände sig redan på morgonen väldigt slät och cremade in min pappas face. Han som har den där ”väderbitna norrlänska jag struntar väl i cremer och solskydd” huden.

transdermao_mariewithboyfriendModeller för detta serum är inga mindre än Marie Sernholt och Qhris Magsino

Och så var det ju som sagt ett urtjusigt lanseringsparty för serumet, när Graziella gör något så är det perfektion. Så som sagt, Grand Hotel med storslagen buffé, röda mattan, fotografering, musik och mingel.

graziella with transderma o at grand hotel|skonhetssnack.seFabulösa Graziella Gallelli Ronlan med sin nya bebis, Transderma O

transderma launch event grand hotel buffet | sjonhetssnack.se  Mängder med mat…transderma launch event grand hotel | skonhetssnack.se Och efterrätt! Kokosglassen var min favvo.  andrea olofsson and graziella | skonhetssnack.seGraziella och Jag

Ett underbart serum, en underbart fest. Nu väntar vi bara på serumet, som kommer ut på marknaden i slutet av november 2015.

Det är värt att vänta på!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.