MakeupPrimerTestat

Den som tog slut – bareMinerals Prime Time Eyelid Primer

Den som tog slut – bareMinerals Prime Time Eyelid Primer

Hola! I skrivandes stund sitter jag på ett hotell i centala Malmö med solen i ögonen och en kaffe brevid mig. Hela familjen är här för att fira att min syrra tar examen i Lund och nu är färdigbakad Språkkonsult.
Mitt i festligheterna tar en av mina absoluta favoritprodukter slut, och det är bareMinerals Prime Time Eyelid Primer. Den är den grymmaste produkten jag testat för att få ögonmakeupen att sitta på plats hela dagen. Såhär använder jag den:

  1. Jag lägger foundation och concealer som vanligt, concealern på ögonlocken för att få bort blått och rött.
  2. Ovanpå concealern, på den rörliga delen av locket, lägger jag bareMinerals Prime Time Eyelid Primer  . Jag brukar klutta ut en liten litet klick (läs pytte pytteliten) på pekfingertopparna och sedan duttar jag bara på dem på ögonlocken. Man kan även applicera denna med exempelvis en concealerborste om det känns bättre.
  3. Sedan lägger jag min ögonmakeup som vanligt, och den sitter som en smäck!

bareMinerals Prime time eyelid primer finished _ |skonhetssnack.se

VIKTIGT! 

När man väl applicerat primern så sitter den där den sitter, och likaså makeupen ovanpå. Därav lägger jag den enbart på den rörliga delen av locket, där jag inte ska  sudda och skugga så mycket. Det blir svårare att sudda med Primern under, av högst förklarliga skäl =)

Så om du känner att ögonmakeupen fullkomligt smälter bort i värmen är detta mitt bästa tips!

Nu ska jag klippa upp tuben för att få ut det sista, ett måste i värmen.

Familjen Olofsson i Lund

Hela Cirkus Olofsson igår på Lilla Torg i Malmö.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.