Naglar

CND Vinylux Weekly Polish Powder My Nose

CND Vinylux Weekly Polish Powder My Nose

CND Vinylux Powder My Nose | skonhetssnack.seI veckan kör jag på naturliga naglar, och CND Vinylux Weekly Polish Powder My Nose blev mitt val. Jag har kört den röda nyansen Wildfire ett tag nu, och även den rosalila färgen Beckoning Begonia men nu var jag sugen på något mildare.

Både Wildfire och Beckoning Begonia är superlätta att få jämna och blir fina även med ett lager, men ljusa Powder My Nose behöver två ordentliga lager för att bli jämt. Ibland tre om man varit för schnöl på de första lagren (som man ofta är i början). Då kan man ju tro att med 2-3 lager plus överlack (ett måste) att det ska bli kletigt och ta 100 år att torka. Men det gör det inte! Helt galet bra, är så nöjd med mina lacker från CND Vinylux.

Kram på dig!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.