HudvårdÖgoncreme/Ögonserum

Fuktnyheter från Comfort Zone

Fuktnyheter från Comfort Zone

Hellooo you, hoppas att du har haft en ypperlig helg! Idag ska jag berätta om två nyheter från Comfort Zone som jag tror kommer falla följande personer i smaken 1. Dig som gillar Comfort Zone 2. Dig som gillar fuktgivande produkter som inte känns på huden.

För det är vad detta är, Comfort Zone Hydramemory Eye Cream Gel och Comfort Zone Hydramemory Essence Hydrating Lotion är dundermycket fukt förpackade i former som inte alls känns på huden. Lägg på och vips så är de borta. Men nytta gör de, läs gärna mer om vad för nytta. 

Comfort Zone Hydramemory, skönhetssnack.se IMG_7117

För det första- hur fina är de inte? Helt underbart vackra och det comfort zones nya Essence Water är till och med i glasflaska. Ett smycke i badrumsskåpet, om man gillar rent och avskalat. Dessa två nyheter är förutom snygga och fuktgivande gjorda på samma sätt som Comfort Zones andra produkter, de har en så kallad ”Science- Based Concious Formula” vilket betyder:

  • De väljer de finaste ingredienserna från naturligt ursprung och kombinerar dem med de mest högteknologiska molekylerna och transportsystem för att garantera maximal effekt, säkerhet och känsla på deras produkter
  • De byter ut silikoner med närande oljor och smör för en maximal silkeslen känsla som också jobbar aktivt.
  • De är också fria från mineraloljor, parabener, artificiella färgämnen och ämnen som kommer från djurriket (obs! det finns ju många åsikter om dessa ingredienserns vara eller icke-vara, men detta är deras ståndpunkt iallafall)
  • Alla deras produkter görs i Italien med elektrisk energi från återvunna källor.

Comfort Zone är extremt måna om miljön och det speglas i allt de gör. En härlig parentes. Nu till nyheterna!

Comfort Zone Hydramemory Essence Hydrating Lotion

Comfort Zone Hydramemory essence lotion, skönhetssnack.se IMG_7121

Först ut är denna vackra skapelse, Comfort Zone Hydramemory Essence Hydrating Lotion. Detta är ett essence water, och det är som jag pratat om tidigare ett mellanting mellan ett serum och ett ansiktsvatten. Det har mer vårdande egenskaper än ett ansiktsvatten men är lättare än ett serum. I den bästa av världar har du dubbelrengöring, ansiktsvatten, essence water, serum, creme, uv-skydd =) Detta essence water består till 99% av naturliga ingredienser! En blandning av naturliga extrakt från äpple, linser och skal från vattenmelon hittar du bland annat där i, och den är helt doftlös så den passar även dig som är känslig mot doft. Läs gärna mer om detta grymma essence water här >

Comfort Zone Hydramemory Eye Cream Gel

Comfort Zone Hydramemory eye gel lock av, skönhetssnack.se IMG_7125

Comfort Zone Hydramemory Eye Cream Gel, den lättaste gelé jag någonsin testat kring ögonen. Så detta är en produkt som är perfekt för dig med svullnad kring ögonen, mörka ringar, sitter mycket framför datorn, flyger ja- som behöver fukt fukt fukt och avsvällande ingredienser. Eller för dig som bara gillar lätt lätt. Denna var i ärlighetens namn för lätt för mig som behöver mer fett och näring kring ögonen, men jisses vad gött det är med den där metallapplicatorn =)

 

Comfort Zone Hydramemory, skönhetssnack.se IMG_7127

Man trycker alltså ut lite produkt på huden och sedan masserar ut den med metallapplikatorn som är lite kall. Denna ögongele kan du ha runt ögonen och även på det rörliga ögonlocket.

Comfort Zone Hydramemory eye gel, skönhetssnack.se IMG_7130

Här ser du hur den ser ut! Lätt, fräsch, kylande och skön. Alla föräldrar som får för lite sömn bör ha en sådan här i bakfickan, då du faktiskt även kan fylla på med den under dagen. 98% av produkten är naturlig, det du!

Nog om detta, nu blir det ut och springa intervaller, toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.