Hudvård

Decléor nominerade i Swedish Beauty & Cosmetics Awards!

Till vår stora glädje har Decléor blivit nominerade i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2013 med produkterna Aroma Pureté roll on och Flash Radiance Mask! Så himla roligt! Swedish Beauty & Cosmetics Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik. Det är även Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhet och hårvårdsprodukter, för att uppmärksamma och belöna de produkter som utmärkte sig mest under året som gått. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen, som omsätter mer än 15 miljarder kronor bara i Sverige, de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter. Juryn består av branschkunniga jurymedlemmar som samtliga arbetar inom skönhetsbranschen. Så nu är det bara att hålla tummarna för att Decléor faller dem i smaken! 🙂

De nominerade produkterna:

Decléor Aroma Pureté Imperfections Roll’On

Med denna på fickan tar du kontrollen över orenheter! Med den praktiska applikatorn är det äntligen lätt att lokalbehandla orenheter vid behov, bara att rolla på. Den snabbtorkande gelen kan även användas över makeup så detta är verkligen en produkt som är räddningen för alla. En produkt som snabbt blivit populär!
Läs mer i webshopen >> 

Decléor Life Radiance Flash Radiance Mask

Masken för dig som vill få de där rosiga kinderna och omedelbara lystern; lösningen för sena nätter och jetlag! En kall dusch kan väcka kroppen och Flash Radiance Mask väcker ditt ansikte. För extra svalkande och uppfriskande effekt kan den förvaras i kylskåp. Denna produkt har på kort tid blivit en favorit både i pressen och hos våra kunder.
Läs mer i webshopen >> 

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.