I mediaTävling

Vinn hudvårdskit från Bioline på modernmom.se

Bioline är ett av våra mest populära hudvårdsmärken i både butik och webshop. Just nu arrangerar vi en tävling tillsammans med Bioline på modernmom.se som innebär att du har chansen att vinna ett exklusivt hudvårdskit! Du tävlar om tre produkter ur Biolines storsäljande serie Primaluce – en ansiktsmask med riktig ”askungeeffekt”, ett serum och en creme. Primaluce Exforadiance ger ett riktigt bra och synligt resultat då nya aktiva ingredienser förstärker AHA/PHA-syrans effekt. Din hud exfolieras effektivt och nytt fräscht kollagen skapas i djupare hudlager. Ett kit är värt hela 1700 kr.

Läs mer om hur enkelt du är med i tävlingen

Lycka till!

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

2 kommentarer

 1. Är sååå trött på min torra gråa tråkiga hy med stora porer !!! Inte nog med det så hittar jag inte rätt produkter som är tillräckliga för huden. Den känns torr fast jag är noggrann och tycker att jag har bra produkter. Känns som min hy kräver mer när man kommer ”lite” upp i åren, men det gäller att hitta ”rätt” produkter med. Skulle bli så glad om jag fick möjligheten att prova detta hudvårdskitet! Det låter fantastiskt, skulle kunna vara något för en torris som jag 😉

  1. Hej Mirjam! Ja att hitta rätt produkter är otroligt svårt, det är ju en djungel i hudvårdsvärlden! Och du har absolut rätt i att huden kräver mer när man blir lite äldre. Primaluce-produkterna är verkligen superbra och vi har oerhört många kunder som har dem som sina favoriter, så det kan vara värt att testa 😉
   Om du vill ha lite hjälp med att hitta några produkter som passar just dig så får du hemskt gärna maila webshop@hudoteket.se, där hudterapeuten Sofie kan ge tips och hjälpa dig hitta rätt. Ett annat tips är att gå på en ansiktsbehandling hos en utbildad och diplomerad hudterapeut, och där be om en hudanalys och produktrådgivning, så kan hon eller han hjälpa dig vidare.
   Lycka till!
   //Mvh Sofia, webshopsassistent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.