Brun utan solHudvård

Brun utan sol med James Read

Brun utan sol med James Read

Jag är ju som bekant blekansikternas blekansike. Är ute och hänger i solen men solar inte aktivt. Får oftast fräknar på sin höjd och en ton av beige. Men den där ton av beige, den kommer ju oftast när sommaren är slut =) Därför är jag en brun utan solare av rang och har nu skaffat mig en ny kärlek – James Read. 

Det som jag gillar med brun utan sol produkterna från James Read är att de doftar väldigt lite brun utan sol (dock en smaksak, men så tycker jag), de finns i olika intensiteter samt i olika form. One typ fits all tror jag inte ett dugg på, jag vill ju ha olika brun utan sol varanann gång beroende på vilken sits jag är i. Därför anser jag att James Read är en av de vassaste brun utan sol märkena på marknaden. Fortsätt läs om du vill veta mer =)


James Read brun utan sol på skönhetssnack.se IMG_6293

Nu när jag skulle till Köpenhamn i helgen med brudarna ville jag ha lite färg på benen men hade ingen tid alls att springa runt med lösa kläder för att jag har använt brun utan sol. Då tar jag till ovan produkter, som jag applicerar med en appliceringsvante efter peeling men utan fuktcreme. Dessa räddare i nöden för blekfisar heter James Read Sleep Mask Tan Face för ansiktet och James Read Sleep Mask Tan Body. Dessa är i genomskinlig geléaktig formula och blir supersnabbt torra på huden. De kladdar därför inte av sig lakan eller kläder vilket minst sagt är uppskattat.

Den innehåller 5% DHA, och en vanlig spraytan på salong brukar innehålla 10-12% så denna ger ganska lätt färg. Perfekt för den som är ovan eller är väldigt ljus i huden. Vill man ha en variant som ger mer färg så ska man satsa på James Read Sleep Mask Go Darker Body och James Read Sleep Mask Go Darker Face. Dessa innehåller 8% DHA och ger således lite mer färg.

James Read brun utan sol på skönhetssnack.se IMG_6294

Vad är DHA?

DHA är en förkortning av dihyrdrocy-aceton som är ett vegetabiliskt glycerin. Det finns i sockerbetor och är ett naturligt sockerämne. Detta ämne reagerar sedan med proteinet i huden för och skapar en solbrun färg på huden, utan att man har behövt ligga en sekund och schteka. Så alltså, mer DHA ger en brunare, djupare mer intensiv färg.

På de flesta brun utan sol produkter från James Read är det utskrivet hur mycket DHA det är i produkten, då kika gärna och jämför.

James Read brun utan sol på skönhetssnack.se IMG_6295

Vad mer är bra med James Reads nattmasker?

Öööööhmmm… Att man kan ha dem på natten. Obviously.

Att de har snygga förpackningar (ja, it matters)

Att masken ger fukt och lyster till huden och torkar inte ut som andra brun utan sol produkter kan göra.

Pssssst…kolla också in James Reads storsäljare James Read H2O Tan Mist Face… Galet bra!

Och vill du ha tips på hur man bör preppa inför brun utan solen? Det kan du läsa om i min guide här>

Kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.