HudvårdI media

Björk&Berries kroppsolja hyllas i media!

Just nu syns Björk&Berries Green & Clean Body Oil överallt i media! Den exklusiva, lättabsorberade torroljan för hela kroppen är berikad med vitamin E och antioxidantrika oljor, såsom ekologisk rapsolja, fläderbärsfröolja och olivolja. De vårdande ekologiska björk- och gurkextrakten är rika på vitaminer, mineraler och essentiella oljor. Björk skyddar huden och är anti-inflammatoriskt medan gurka verkar återfuktande och mjukgörande på torr hud. Den unika doftblandningen av grönska och björklöv är välgörande samtidigt som den stimulerar huden såväl som dina sinnen. Den kommer i en fin glasflaska med sprayfunktion, vilket gör att den är lätt att applicera över kroppen utan kladd.

Torroljan har omnämnts och fått fina omdömen i Sofis Mode och TV4-fashionistans Emilia de Porets blogg. Skönhetsgurun Hedvig von Mentzer ochstora bloggerskan Columbine Smille kan inte heller få nog av underbara Björk&Berries Green & Clean Body Oil!

 

 

//Ida, Marknadsansvarig

 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.