Hudoteket tipsarI mediaTestat

Vinnare!

Seche Vite Dry Fast Top Coat har återigen blivit prisad. Nu senast vann produkten ELLE Sweden Beauty Awards 2013.

Seche Vite är ett outstanding överlack för dig som är trött på att vänta de där extra minuterna på att lacket ska torka och bli helt fixerat. Personligen är jag alldeles för rastlös för att lacken ska hinna torka innan jag börjar med nåt, de slutade tidigare alltid med att de blev ett fult jack eller att lacket åkte bort igen efter jag suttit och pillat med naglarna en bra stund. Nu använder jag alltid de snabbtorkande fixerande överlacket för att få fint hållbart lack på mina naglar. De är perfekt när man har bråttom till stundande sommarfestligheter.

 

Seche Vite ger ett mer långvarigt resultat än alla andra produkter på marknaden idag. Seche Vite flyter ut över nagellacket – helt utan att lämna streck eller förstöra det – och ger en skyddande, hållbar och högglansig yta som garanterat inte gulnar. Det är oöverträffat som överlack och lämnar nageln silkeslen, starkare och mer motståndskraftig. Du får en perfekt glossig manikyr som torkar oerhört snabbt och som inte flagnar. Lacket appliceras rikligt på vått nagellack. Börja med nageln som du först applicerade nagellack på.

 

Du hittar produkten här>>

 

 

/ Sofie
Webshopsanvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.