Hudoteket tipsarHudvårdI media

Motverka knottror med md formulations!

Här kommer ett litet tips inför varma tider när man inte har så mycket kläder på sig, men kanske inte vill blotta armar, dekolletage och rygg med finnar eller knottror. Amelia har testat två st kroppsprodukter från md formulations som är kanonbra att få bort envisa knottror och orenheter på kroppen med. Det gäller Hand & Body Creme och Face & Body Scrub. De är såpass effektiva att de får hela 5/5 i betyg av Amelia! 😀
Nyckeln till framgång är envishet, så det kan kräva lite tid och tålamod för att få så bra resultat som möjligt. Och var noga med att använda högt solskydd efter behandling med dessa produkter då syrorna gör huden solkänslig.

Face & Body Scrub
Peeling som både rengör och effektivt avlägsnar döda hudceller. Innehåller både runda peelingkorn och glykolsyra vilket ger en dubbel-peelande effekt. Huden blir slät och babymjuk samt får en frisk lyster. Massera in på torr eller fuktad hud. Låt verka några minuter och skölj av. Används 1-2 ggr/vecka. Underhåll med MD Formulations kroppscremer. 15% glykolsyra, pH-balanserad (3,8).
Läs mer >> 

Hand & Body Creme
Creme som kan användas över hela kroppen eller på händer, armbågar och knän. Glykolsyran ökar hudens fuktnivå och peelar bort döda hudceller vilket resulterar i en mjukare, ”yngre” hud med friskare lyster. Kan användas mot mindre kvisslor och orenheter på dekolletage och rygg. Applicera över hela kroppen eller lokalt på utsatta områden, morgon och kväll. 14% glykolsyra, pH-balanserad (3,8).
Läs mer >> 
Ha en trevlig helg nu! 🙂
//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.