I Andreas liv...

Jag är med lägenhet!

Jag är med lägenhet!

Större lägenhet! Och vi vet ju alla vad stor lägenhet betyder…Stoooort badrumskåp med ännu mer plats för crèmer. Vi har även ett extra rum som min partner in lägenhetsköp tror vi ska ha kläder… man vad han inte vet är att jag planerar en massa plats för… crèmer! Krämer, kläder, samma lika, behöver ungefär lika mycket plats anser jag 😉 Och det är bra att jag får all denna extraplats, för nu har det fyllts på med mängder av produkter som jag testar för att sedan kunna recensera och delge dig…

Dels nya märken som vi har eller kanske inte har på ingång, men också nyheter från våra befintliga leverantörer. Det händer så mycket skoj nu, det är galet! När man tror att hösten inte går att slå, men jo, det gör den. Håll i hatten och häng med!

kök- öppen hylla

PS. Alltså lägenhetsköp…typ det läskigaste jag gjort i hela mitt liv. Läskigt och dunderhärligt, vill typ bada i skumpa (ja, för det är ju proseccon man vill dricka) lite hela tiden för att fira. Att vi klarat det. En eloge till er som liksom kan det där med köpa och sälja och köpa och sälja, jag skulle gå under av all spänning. Budgivningar, hua! Nu finns det såklart värre saker i världen, men alltså…the spänning =)

Men så fick vi lägenheten som vi sa att ”den ska vi ha” och som vi nu kan skapa oss ett liv i tillsammans varje dag. Slut på pendlandet och packandet, jiiiha! Den tiden ska läggas på bloggande och smörjande i stället. Och det är ju värt alla budgivningar i världen!

Kram heeej

Båda bilderna är tagna av Day Fotografi.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

7 kommentarer

  1. Men oj vilken fin och härlig lägenhet:D Ljust och uppiggande kök ser det ut att vara där också tycker jag men framför allt stor kyl och frys ser jag.Agh blev jag hungrig också=P Förstår att det måste vara skönt att slippa pendla och äntligen kunna bo tillsammans så stort grattis till er och eran superfina lägenhet:))) Hoppas ni kan kommer överens om inredningen nu också eller har du ett veto å slänga in om du inte blir nöjdhaha När jag ändå tittar förbi så tänkte passa på att fråga då jag var inne i butiken i onsdags och köpte bla en ny Biodroga MD Skin Booster spf 50. Det står New Formula på förpackningen och undrar om om du visste på rak armvad som är nytt med den?

    1. Hejsan Jens! Vad gullig du är! Ja, vi blev kära i den, vi behövde inte tumma på något av våra önskemål. Kanske sjöutsikt och egen parkering, men man kan ju inte få allt =)
      Det som är nytt med den är att de bytte UV-skyddet så det blev kemiskt, det lämnar alltså ingen hinna på huden. Trevlig helg!

  2. Tack:D Kanske för tidigt att avgöra men gillade inte alls den nya uppdateringen så måste nog vara att jag inte gillar enbart kemiska uv-skydd då men svårt att säga. Tycker att det sjunker in i hyn och gör mitt ansikte torrt och irriterat. Det andra låg liksom kvar ovanpå huden lite mer klibbigt men som person så föredrar jag det. Kanske alltid svårt att jämföra men om du har bra tips på fysiska eller om det va fysiskt/kemiskt skydd innan dom tog bort det fysiska skyddet uv-skydd så tar jag emot det. Är inne på som jag skrev i ett annat blogginlägg inne på att pröva på Beaute Pacifique och såg dom har ett solskydd för ansiktet. Aggg så frustrerande. Varför måste dom göra om redan fantastiska produkter. Kan dom inte bara utöka sortimentet istället så man som kund får välja vilket typ av skydd man själv föredrar.

    1. Hejsan! Såg båda dina frågor så jag svarar på båda i ett. Ingen fara, jag gillar frågor och funderingar i kommentarsfältet! Jag förstår. Solskydden från Beauté Pacifique är rejäla, och även dem ganska tjocka i konsistensen. Så om du gillar den typen av solskydd så är det ju toppen! Personligen hade jag använt dem som ett solsemesterskydd, kanske inte varje dag, men det handlar ju om tycke och smak. Min absoluta favorit som ”varje dag” uv-skydd är Clarins UV Plus Day Screen High Protection Spf 50. Helt underbar, doftar gott, skyddar bra, ger fin lyster men man blir inte kladdig. Är väldigt sugen på att testa UV-skydden från Natura Bissé också. Men ge den från Biodroga MD en chans innan du släpper den =)

      Ha en fin dag!

  3. Hehe nu blir det lite mkt spam här från min sida känner jag men ska säga att jag varit sjuk och snuvig precis nu när jag började använda den så min hy kanske inte har varit helt i balans så det kan nog vara anledningen till min upplevelse. Jag ska nog ge den lite mer tid för utvärdering i normala förhållanden kanske. I dag verkar den ligga på bra. Hehe typiskt mig att få panik. Men ska iaf börja prova på BP. Sorry för alla inlägg =P

  4. Tack för dina svar:D

    Du har nog rätt jag ska inte byta hela rutinen på en gång eller alls men funderar kanske iaf på att byta ut nattkrämen mot super 3 boostern så får jag lite avitamin, tänker a vitamin är ju aldrig helt fel. På dagen vill jag inte ha några krämer med avitamin i eftersom det kanske kan bli för aktivt för min hud utan fortsätter med Biodroga där. I övrigt så tänkte jag nog kanske skulle byta ut Paulas Choice fuktmask mot fuktmasken från BP och även börja testa deras syra peeling bara för att jag vill testa och se hur min hy hanterar den. Har ju fortfarande kvar min ptr firm x som jag gillar i fall jag inte skulle bli nöjd.

    Tänker att det skulle kunna vara 3 byten till det bättre. Jag är ju nöjd med nattkrämen som jag har i dag med men på det här sättet så får jag ju in lite avitaminer som inte för att jag direkt behöver det ändå vill börja få in i min hudvårdsrutin om inte annat i förebyggande syfte. Dagrutinen rör jag inte alls man blir väl bara lite orolig när man hör ordet kemiskt skydd.Men det verkar funka bra va väl ba att jag va sjuk antar jag och hade obalans i hyn.

    Vad tror du om dom ändringarna jag skrev?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.