Guider, tips & kunskapHudtyper/HudtillståndPigmentfläckar

Spot off! Allt om pigmenteringar

Spot off! Allt om pigmenteringar

Oktober! Regnet öser ner utanför fönstret, man kollar om elementet är på och man tittar sig i spegeln och ser… pigmenteringar?! Ja, många har hört av sig under sommaren och frågat vad man ska göra med dessa ovälkomna mörka fläckar och då har jag svarat 1. Sola inte 2. Skydda dig med UV-skydd. Återkom i höst. Och nu är det höst, och nu ska vi banne mig sätta tänderna i pigmenteringarna! Läs vidare för massa tips och trix om hur du blir av med pigmenteringar och hur du kan motverka nya.

Först och främst vill jag lugna alla med att säga att det går att påverka pigmenteringar, men det tar tid. Man måste ha tålamod och vara ihärdig när man använder sina produkter. Man kan och får inte sluta använda sina produkter efter två veckor bara för att de inte gett resultat, man får lägga in kämpet!

Jag har tillsammans med mina kollegor på Hudoteket samlat en massa bra vetande om pigmenteringar på en sida. Där hittar du bilder på olika typer av pigmenteringar, tips på produktserier och behandlingar för att behandla pigmenteringar. Den hittar du här:

Sedan har jag skrivit en hel del artiklar om pigmenteringar, läs gärna vidare här:

Lycka till!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.