HudvårdPigmentfläckar

Jämna ut hudtonen med Decléor Hydra Floral White Petal

Jämna ut hudtonen med Decléor Hydra Floral White Petal

Just nu snackas det som aldrig förr om lyster, glow och jämn hudton när det kommer till hudvård. Hudvårdsmärket Decléor är inte sen att hänga på tåget och lanserar nu en helt ny serie i deras befintliga serie Hydra Floral. Hydra Floral har sedan tidigare en serie som heter Decléor Hydra Floral Anti- Pollution som jobbar med att skydda huden mot föroreningar, UV-ljus och yttre påfrestningar. Deras nya serie Hydra Floral White Petal är det mer krut i när det kommer till att korrigera ojämnheter i hudtonen som redan uppkommit, exempelvis av yttre faktorer så som UV-strålning. Självklart jobbar de även med skydd. Så för dig som känner att du vill jämna ut hudtonen (ljusa upp mörka partier), vill ha mer lyster och samtidigt skydda huden mot yttre påfrestningar- this is the skincare for you! =)


Decléor Hydra Floral White Petal

Serien består av fem produkter:

Decléors serie White Petal på skönhetssnack.se IMG_5753

Decléors serie White Petal på skönhetssnack.se IMG_5829Här ser du koncentratet som du alltså lägger direkt efter rengöring INNAN serum eller aromessence. Det är superlätt och doftar mumma!

Decléors serie White Petal på skönhetssnack.se IMG_5764

Och nattmasken…alltså…lovely!

Decléors serie White Petal på skönhetssnack.se IMG_5834

Som du ser är den orange i tonen med små korn i. Dessa korn smälter vid applicering. Lite ovanlig känsla med en gelémask som man kan sova med, men kul med något nytt!

Decléors serie White Petal på skönhetssnack.se IMG_5839

Och så min favorit i serien – Decléor Hydra Floral White Petal SPF50 Protective CC cream! Den har bara en nyans och hör och häpna- DEN PASSAR BLEKANSIKTET! Den ska anpassa sig till alla hudtoner och vara ”one colour fits all” men vet ännu inte hur den är på en mörkare hudton. Den ger fantastiskt fin lyster och skyddar bra med SPF 50. Ett toppenskydd!

Vad använder man på natten då?

På natten rekommenderar jag att använda

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

1 kommentar

  1. Hej!

    Finns det möjlighet att få se fler bilder på CC-cream? I ansiktet eller mer insmord på handrygg/underarm? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.