Hudoteket tipsarHudvårdTävlingTestat

Torra och nariga läppar? Inte här iallafall…

Sisley_nutritivelipbalm

…Och inte sedan jag började använda Sisley Nutritive Lip Balm. 

Den är bara så bra va. Jag använder den varje natt under vinterhalvåret, och nej, jag har faktiskt inte problem med torra läppar. Den innehåller bland annat sheasmör som gör läpparna mjuka och av denna burk får de till och med lite glans. Detta läppbalsam finns faktiskt nedsmält i ett av Sisleys läppglans, dock mindre koncentrerat. Så det glanset är perfekt om man vill ha både glans och färg som mjukgör något hejdlöst.

Sisley_nutritivelipbalm_open

En annan grej jag gillar med läppbalsamet är att det är helt doftlöst och smaklöst. Inte en enda kanelbulle eller jordgubbstårta så långt ögat når, och det vet jag att många är på jakt efter.

På tal på sötsaker…nu ska jag iväg och moffa pepparkakscheesecake så det står härliga till.
Toodles!

2013-11-22 23.01.23-2
PS. Glöm nu för all del inte att vara med i tävlingen där du kan vinna valfria produkter för 1000 kr. Alla som deltar får tröstpris. Sista dagen är imorgon, läs mer om tävlingen här. Lycka till!

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Jag måste få fråga vad det är för snyggt lack du har på naglarna? Underbar färg!

    1. Hejsan!
      Detta är en blandning av flera faktiskt (nudefärgat och sedan ett som är lite skimrande över), men det lacket som är mest lik skulle jag nog säga är Mavalas Osaka.

      Tusen tack för komplimangen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.