Hudoteket tipsarHudvård

Soliga dagar kommer med stormsteg!

Beauté Pacifiques produkter fungerar även under sommarmånaderna, Lene från Beauté Pacifique förklarar hur:

När solens strålar börjar värma på riktigt så är det på sin plats återigen att påminna om att Beauté Pacifiques a-vitaminkrämer – tack vara den helt speciella a-vitamin formula – går att använda året om, dag och natt och även i solen!
Det är svårt för många som är vana med AHA och A-vitamin syror att förstå att man kan ha A-vitaminer i solen, men förklaringen är enkel: det anmärkningsvärde med Beauté Pacifiques A-vitaminkoncept är att A-vitaminerna används i en skonsam och hudvänlig form, nämligen som estrar (Retinyl Palmitate, Retinyl Acetate och Retinyl Proprionate) vilket är förstadier till aktivt a-vitamin. Därmed blir det tillförda a-vitaminet kemiskt stabilt och neutralt för huden. Själva transformationen till aktivt a-vitamin (Retinol) klarar huden själv, och denna transformation sker nere i dermis.

Med andra ord: Ni som vanligen använder starkare produkter, och inte kan / vill fortsätta med detta under sommarperioden, se till att kompletterar eller byta ut till Beauté Pacifiques produkter inför sommaren!

 

Just nu har vi 15% på utvalda produkter i sortimentet!

 

 

/ Sofie Webshopsansvarig Hudterapeut

 

 

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.