Hudoteket tipsarHudvård

Prisvärda sommarkit från Decléor!

Decléor Natural Beauty Collection

När jag såg dessa underbart fina necessärer med små rosor på från Decléor blev jag kär direkt. Så grymt fina! Och att de innehåller kanonprodukter från Decléor gör ju inte precis saken sämre.
Decléors kit brukar alltid bli omåttligt poppis och det här fallet blir nog inget undantag, då båda kiten innehåller dagcreme och ansiktsmask i ordinarie storlek – fast till ett mycket mer fördelaktigt pris. Dessutom för man ett litet prov på de supereffektiva tillhörande aromessencerna. Perfekt i sommar när huden behöver ladda upp med extra mycket fukt och vårdande ingredienser för att inte bli som ett russin i solen!

Det ena kitet heter Decléor Natural Beauty Collection Hydrating Skincare Programme och passar för alla hudtyper, då produkterna kommer från den fuktgivande Hydra Floral-serien.

Det andra kitet, Decléor Natural Beauty Collection Anti-Ageing Skincare Programme, passar bättre för lite mognare hud (40+) då de produkterna kommer från anti-age-serien Expérience de l’Âge.

Och om du ändå skulle ha svårt att välja kan du ju bara gå efter vilken necessär du tycker är finast…
😉

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.