Hudoteket tipsar

Rimstuga med Dermalogica ChromaWhite!

Apropå rimtävling så har vi en riktig rim-mästare här på Hudoteket, nämligen hudterapeuten Rebeca. Hon ville tipsa om en personlig peelingfavorit från Dermalogica, ChromaWhite Powerfoliant, som är en uppljusande och utjämnande peeling för solskadad, pigmenterad och ojämn hud. Hennes rim om peelingen låter såhär:

Nu slipper din hud vara tråkig, stressad och sur,
för här har du min bästa mirakelkur.
Två-tre gånger i veckan du denna applicera,
så kommer fina linjer att minimera.
Upprepa nu detta en viss tid,
så kommer du vara snyggare än den bredvid.
Det var allt om denna peeling,
hoppas att du får samma feeling.

ChromaWhite Powerfoliant – Kraftfull mjölksyrepeeling som avlägsnar döda hudceller och tar fram en fräsch och klar hudyta. Mjölksyra ger en peelande effekt och Grapefrukt ger en uppljusnande och renande effekt. En tvåfasbehandling med pulver och flytande formula som minskar hyperpigmentering, förbättrar hudtonen och ger lyster utan att orsaka irritation. Ger en perfekt, strålande hud.

Användning: Används efter rengöring. Tryck ned knappen på förpackningen för att släppa ut pulvret. Skaka tills pulvret och vätskan blandats. Massera in över ansikte och hals tills vätskan helt har absorberats. Skölj efter 2-3 minuter. Används två gånger per vecka.

För bästa effekt rekommenderar Rebeca att du använder följande produkter till peelingen:

  •  ChromaWhite Tri-Active Cleanse – Trippelverkande rengöring som avlägsnar döda celler och ger huden ökad lyster. Sheasmör jämnar ut och har en mjukgörande effekt. Mjölksyra förnyar hudens struktur och Grape Seed Oil återfuktar och reparerar. Perfekt för en hudtyp med pigmentfläckar och solskador som önskar en ren, klar och mjuk hud. Massera in rengöringen över ansikte och hals i minst 30 sekunder. Skölj noga av med ljummet vatten. Följ med peelingen.
  • ChromaWhite Pure Night – Stärkande och skyddande mjukgörande creme för natten. Denna unika ingredienssammansättning behandlar ojämna pigmenteringar, ger ökad lyster och boostar huden med fukt.  Används under natten över ansikte och hals, efter peelingen.

Lycka till med peelandet!

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.