Hudoteket tipsarHudvård

Nyhet – Proderm SPF 30 Kids

Nu har det otroligt omtyckta solskyddet Proderm kommit i en version särskilt för barn! Proderm SPF 30 Kids är särskilt utvecklad för även väldigt små barn – från 6 månader och uppåt. Proderm Kids är ett idealiskt skydd för barn då de behöver ett intensivt och vattenfast solskydd. Den har en extra mild formula som innehåller mindre halt av solskyddsfilter, men med samma effektiva resultat och högsta möjliga UVA-skydd. Moussen är helt luktfri. Även om den heter ”Kids” så passar den alldeles utmärkt för hela familjen och är kanon för personer med extra solkänslig hud, som exempelvis nordisk ljus hud och för de som lider av solallergi och eksem.

Min syster är extremt känslig för solen och får eksem av såväl sol som hög värme. Hon har provat en massa olika solskydd och metoder för att undvika de röda utslagen utan att lyckas – tills Proderm kom in i bilden. Om till och med hon älskar Proderm och tycker att det är bra, då är det solskydd av hög kvalitet! =)

Det jag personligen tycker är alla bäst med Proderm är att den sitter som berget; även om man badar eller svettas så har man solskydd kvar. Perfekt på riktigt varma och fuktiga platser (ex Thailand eller medelhavet på sommaren) där man smälter bort efter 5 minuter! Den går in i huden rekordsnabbt så det gäller att smörja på den fort, för innan man hinner blinka har den absorberats av huden. Därmed blir den inte minsta kladdig, vilket är hur skönt som helst. Ett riktigt bra solskydd helt enkelt!

Till Proderm SPF 30 Kids i webshopen >>
Till hela Proderms sortiment >>

Här följer lite information om Proderm och varför det är så många kunders absoluta favoritsolskydd!

”Sveriges säkraste solskydd”
Proderm är en svensk uppfinning inom solskydd som passar för alla hudtyper. Den patenterade formulan ger överlägset skydd i solen och har flera unika egenskaper. Proderm finns i styrkorna SPF 10, SPF 20 och SPF 30 samt som återfuktande aftersun mousse.

Mycket långvarigt solskydd
Proderm skyddar mot värme, vind och vattenpåfrestningar och är extra lämplig för dig som vill vara aktiv i solen. Proderm bildar en unik skyddsbarriär som efterliknar hudens eget försvar. Proderm fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som ordinarie krämer. Därför gnids den inte så lätt av vid bad och handdukstorkning och ger ett mycket långvarigt skydd mot UVA och UVB strålar.

Svensk teknologi
Proderm solskydd är utvecklad av svensk hudvårdsforskning, och tillverkas i Sverige. Proderm innehåller ej parabener,nanopartiklar eller titandioxid.

Passar alla som är i solen
Proderm är utvecklad för den känsliga, nordiska, huden men är lämplig för alla hudtyper, såväl barn som vuxna. Proderm kan användas i hårbotten för tunnhåriga och för att skydda hårtopparna. Proderm passar också till personer med extra känslig hy som inte tål vanliga solskyddsprodukter.

För alla idrottare och äventyrare
Proderm solskydd används av många idrottare och personer som utsätter sig för extrema situationer. Proderm var det officiella solskyddet på EF-båtarna vid Whitbread Around The World, under de 9 månaderna till havs. Även Expedition Robinson använde Proderm under flera år och den var väldigt uppskattad av hela teamet och deltagarna i den stekheta solen.

Rekommenderat av hudläkare
Proderm rekommenderas av hudläkare till personer med soleksem och solallergi. Grundformeln för Proderm Technology® är medicintekniskt klassad, och finns för förutom som solskydd även för andra hudvårdsändamål. Vitiligoförbundet har utsett Proderm till det säkraste solskyddet på marknaden!

Proderm är bra för huden
Proderm är lämplig både för ansikte och kropp. Den är lämplig under smink, torkar snabbt och är glans- och kladdfri, täpper inte till porerna, lämnar ingen vit hinna och är parfymfri. Proderm är fuktgivande och skyddar huden mot solens uttorkning och förtidsåldrande.

Dryg och lättapplicerad
Proderm är dubbelt så drygt i jämförelse med vanlig kräm. Moussen absorberas snabbt av huden och du använder därför lättare rätt mängd av solskydd i jämförelse med en kräm. Tack vare den bakteriesäkra förpackningen har Proderm en mycket lång hållbarhet.

Säker teknik
Proderm innehåller organkemisk solskyddsfilter. Denna solfiltervariant som är mycket välbeprövad och godkänd av myndigheter Sverige och runt om i världen. Filtret ger ett extra stabilt skydd mot UVA strålar, vilket betyder att Proderm inte bryts ner lika lätt i solen som många fysikaliska skydd. Proderm har varit marknadsledande på Island sedan många år.

Till Proderm Solskydd i vår webshop >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.