Hudoteket tipsarMakeupTestat

Snygga ben!

Nu är det hög tid att lägga långbyxorna åt sidan, men för vissa kan de kännas lite naket att blotta sina mjölkvita ben. Personligen är jag väldigt frusen av mig och tar sällan av mig till shorts eller kort kjol om de inte är sisådär en 25-30 grader ute vilket inte händer allt för ofta här i Sverige, men lovar mig själv varje år att jag ska försöka härda mig lite så att jag inte fryser så lätt, för det är ju så himla fint med bara ben på sommaren. : )

När det väl är dags då att visa benen kan de vara bra att ha en räddande ängel till hands, i detta fallet är det en självklar ängel. Nannic Golden legs heter produkten som ger supersnygga spiror på bara några få minuter.

Nannic Golden legs är en lätt, silikonfylld crème med 24 karats micronicerat guld! Med Golden Legs har Nannic ännu en gång skapat en ny succé och ett genombrott inom den kosmetiska industrin. Det är äntligen möjligt att enkelt skapa perfekta silkeslena ben och dölja åderbrock, ärr och utslag. En ny trend ha skapats, nämligen Golden Legs – makeup för benen! Utvald till en av de bästa skönhetsprodukterna i M-magasin 2009, och vann även det Stora skönhetspriset 2009.

De bästa av allt är att produkten är vatten och svettsäker och oljefri så den inte färgar av sig på kläder eller lakan.

Produkten finns i tre olika nyanser:

Natural Beige – för perfekta ben året om
Dark Bronze – för perfekta solbruna ben hela sommaren
Sparkling Gold – för extra guldskimmer

Behöver jag säga att jag och mååånga av våra kunder älskar denna produkten…..

 

Du hittar den här>>

 

Ni hittar Nannics övriga sortiment här>> 

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.