Hudoteket tipsarHudvård

Nyhet från Nashi Argan, väldoftande kroppsolja!

Av alla tusentals produkter som finns här på hyllorna på Hudoteket är en av mina personliga favoriter hårprodukterna från Nashi Argan. De gör inte bara håret mjukt och återfuktat, de doftar dessutom fantastiskt härligt! Idag fick jag känna på en ny produkt som Nashi precis har lanserat i Sverige och jag fullkomligt älskar den! Det är en kroppsolja i sprayform som är enkel att applicera och den smälter in i huden och gör den mjuk och smidig på ett fantastiskt sätt. Inte att förglömma så doftar den även precis lika härligt som hårprodukterna! Kroppsoljan hjälper till att motverka hudens åldrande samt förekomsten av hudbristningar.

För dig som är på jakt efter en skön olja kan jag varmt rekommendera Nashi Argan Body Oil, du kommer inte att bli besviken! Just nu får du dessutom chansen att prova schampo och balsam från Nashi, vid köp av kroppsoljan medföljer resestorlekar av just schampo och balsam värde 59 kr!

Till produkten i vår webshop

 

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.