Hudoteket tipsarMascaraTestat

Nyhet från bareMinerals- Lash Domination Mascara

bareMinerals Lash Domination Mascara

Nu är den här! Nya Lash Domination Mascara från bareMinerals.

Förutom läppserien Moxie som jag pratat om tidigare är detta den största nyheten från bareMinerals i höst.
Och en trevlig sådan, inte sant?

Jag har såklart testat den, och den får klart godkänd av denna kräsna testare.
De största fördelarna med denna som jag upplevde är volymen och tjockleken som blir utan att det blir klumpar.  Fördel nummer två är att den sitter hela dagen. Jag reser mycket, går upp tidiga mornar och är uppe sena kvällar samt sitter mycket framför en datorskärm. Med vissa andra mascaror ser jag ut som en tvättbjörn vid 17-snåret och måste ”städa upp” med en tops under ögonen för att mascaran har trillat ned. Men denna sitter väldigt bra! Den ger såklart längd också (som utlovas) men då jag har ganska långa fransar märker jag av volym mer än längd. Den tredje saken som jag vill lyfta fram är att jag känner att de håller sig böjda länge.

Som sagt har jag långa fransar, men de är raka. Man ser dem knappt framifrån om jag ej böjt dem. Och med vissa mascaror spelar det ingen roll att jag böjt dem på morgonen, de är raka igen vid lunch. Så plus för hållbart böj!

bareMinerals Lash Domination Mascara

Den maffiga borsten är vriden 180 grader och bäst resultat får  om man applicerar den från rot till topp med sicksack rörelser. Samtidigt ska du gärna vrida borsten för att få maximal effekt av borsten.

bareMinerals Lash Domination Mascara

Sammanfattningsvis vill jag säga till dig som har testat bareMinerals mascaror tidigare att denna är mer- av allt!Me like. Vill du läsa mer om mascaran kan du göra det här.

bareMinerals Lash Domination Mascara

Ha en fin tisdagskväll! Andrea

 

 

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.