MakeupMascara

Sensai 38 graders – hitta en vattenfast mascara för dig

Sensai 38 graders – hitta en vattenfast mascara för dig

Här kommer ett inlägg för alla som älskar mascaror som går bort i 38 gradigt vatten. Det finns många Sensai-lovers i den kategorin, då Sensai 38 grader var en revolution inom denna kategori av mascaror. En vattenfast mascara som tål tårar och bad, men som ändå går bort smidigt i alla badrum. Sensai lanserade i början av hösten Sensai 38°c Mascara Lash Volumiser, och detta inlägg kommer handla om den och vad som skiljer den åt jämfört med Sensais andra mascaror i 38° serien.

Nya Sensai 38 grader mascara skonhetssnack.se 20180826_162607

Sensai 38°c Mascara Lash Volumiser

Sensai 38°c Mascara Lash Volumiser, är den mascara från Sensai som ger mest av allt. Volym, separation och massa svart färg. Den är för dig som tänker ”kan det bli för mycket?! Svar NEJ!”

Hur den funkar?

Det lägger sig som en hinna runt fransen, och mellan fransen och hinnan skapas det ett tomrum som fylls med så kallat volymvax. Jämfört med den tidigare versionen av volummascara från Sensai får man nu plats med önnu mer volymvax för maffigare fransar.

Sensai 38c Lash Volumising Mascara, formulan

Borsten

Borsten är den största bland Sensais mascaror och är hela 3 cm bred. Borsten är en spiralformad fiberborste som växelvis består av 3 långa och 3 korta strån.

Färgen

Den här mascaran finns enbart i nyansen svart, men det är inte vilken svart nyans som helst. Den är berikad med något så fint som Silky Frost Powder som ger en fin lyster till det svarta. Så ögonfransarna blir svarta med lyster, och inte mattsvarta (som kan se lite torrt och tråkigt ut). En annan sak som är unik med Sensais mascaror är att de är berikade med Sensais silke, vilket är väldigt vårdande.

bild.php

Vilken Sensai mascara ska jag välja?

Ja, det finns ju ett gäng och ovan nämnda är bara en av dem. Här kommer en sammanfattning av de olika ögonfransprodukterna för att du ska kunna välja rätt 38° mascara.

Sensai Mascara 38 C: Klassikern och den första som lanserades. Denna mascara har den minsta borsten men den är naggande god, då den fångar upp precis alla fransar. Den passar perfekt för den som vill ha ett naturligt resultat, eller för den som vill ha en liten borste till underfransarna.

Sensai Mascara 38 C Separating & Lengthening: Här går vi upp i storlek vad gäller borste och just denna boste är optimerad för att ge separation. Formulan innehåller fiber för att verkligen kunna bygga på riktigt långa fransar.

 

Sensai Mascara 38 C Volumising 01 Black: Med en böjd borste ger denna volummascara en fin böj på fransarna och ännu mer fransar än ovanstående.

Sensai Mascara Lash Volumiser 38 C Black: Den senaste mascaran, den som är mest av allt!

Tips! Med Sensai Eyelash Base 38 C adderar man ytterligare volym och längd till dina fransar.

Nya Sensai 38 grader mascara skonhetssnack.se 20180826_162053

Självklart var en vattenfast mascara med i necessären på semestern

Kram heej!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.