Hudoteket tipsarHudvård

Ny solserie från Bioline – köp 3, betala för 2!

När vi fick höra att Biolines älskade solserie skulle utgå fick vi först lite panik här på Hudoteket. Den som är så otroligt bra! Vi är många som har den som sin absoluta favoritsolserie, bland annat jag som tänker på semester och sol så fort jag doftar lite på dessa fantastiska produkter. Ni som har testat dem vet att de doftar helt gudomligt 😉

Dock lade sig oron snabbt när vi fick besked om den nya, uppdaterade serien Sundefense, med förbättrat innehåll och en härligt somrig ny design. Den blå färgen har inspirerats av himmel och hav och den beige av sand och klippor. Visst är de fina? Och de har samma oemotståndliga doft som tidigare, tack och lov!

Ge mig vår och sommar nu så jag kan få börja använda dessa godbitar!

Världens bästa after sun – min favorit 🙂

Hudvårdande ingredienser
Men den fina utsidan är inte allt. Biolines ledord är research and beauty och tillsammans med sitt forskningsteam har de skapat Sundefense som är mycket mer än bara SPF produkter. I produkterna ingår flera olika exotiska oljor och ingredienser från Fairtrade-odlingar i Amazonas regnskog. De ger en effektiv anti-age-effekt eftersom de både minskar hudens fotoåldrande som orsakas av solen, skyddar mot UV-strålar samt ger fukt och näring.

Förstärkt bredspektrigt solskydd
Solcremerna innehåller högkvalitativa kemiska och fysiska solfilter som ger ett garanterat skydd mot både UVA- och UVB-strålar. De innehåller även nyheten ”SPF booster”, en innovativ ingrediens som gör solfiltret ännu mer effektivt. Detta med hjälp av en så kallad polymer som ger solfiltret en jämnare spridning, vilket leder till att solstrålarna inte kan ta sig igenom solskyddet.

Håll huden ung med högre SPF
Över hela världen har kvinnor blivit medvetna om solens farliga effekt på huden, både när det gäller hudcancer men framför allt när det gäller hudens åldrande. Det är därför Bioline har utvecklat solskyddsprodukter särskilt för ansiktet med hög SPF, som hjälper till att hålla huden ungdomligt jämn och slät mycket längre. Även dessa innehåller ”SPF boostern”.

Nya solcremer för ansiktet med SPF 50+ och SPF 30. Spännande!

Följande produkter ingår i serien: 

Solskydd särskilt för ansiktet:

Solskydd för kropp & ansikte:

Vård före, under och efter solning:

Startkit: Bioline Sundefense Kit

Läs gärna mer om produkterna genom att klicka på länkarna, och passa på: just nu kan du köpa 3 solprodukter men bara betala för 2! Perfekt nu när våren tågar in på allvar och uteserveringar, solsemestrar och bara armar och ben lockar allt mer 🙂
Till Bioline Sundefense i webshopen >>
Till 3 för 2-kampanjen >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.