BehandlingarHudoteket

Skin Rejuvenation – hudföryngring med laser

Skin Rejuvenation – hudföryngring med laser

För dig som har testat det mesta och vill ta din hudvård till en ny nivå vill jag tipsa om Skin Rejuvenation som innebär hudförbättring och hudföryngring med laser. Med den exklusiva lasermaskin GentleLase, som räknas som guldstandarden inom laser och är ett av världens absolut snabbaste och säkraste system, har vi tidigare kunnat erbjuda effektiv hårborttagning. Nu har våra Hudotekets hudterapeuter genomgått utbildningar för att även kunna erbjuda laserbehandlingar med fokus på hudföryngring.

Skin Rejuvenation är en smärtfri laserbehandling med en föryngrande effekt på huden. GentleLase går ner i huden och stimulerar kollagenproduktionen utan att skada kringliggande vävnad. Med GentleLase Skin Rejuvenation stimuleras endast de fibrer i huden som ger mer spänst och elasticitet. Behandlingen är mycket effektiv på åldrad och solskadad hud med fina linjer, rynkor och slapp hud men passar även dig som vill ha en allmän uppfräschning av din hud. Det rekommenderas alltid en kur på ca 3-5 behandlingar för bästa resultat.

Här kan du läsa mer om Candela GentleLase och Skin Rejuvenation

Man kan även göra hårborttagning med laser. Läs mer om det här>.

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.