BehandlingarHudoteket tipsar

Kraftfull uppföljare till NBE500 på Hudoteket!

Nu finns ännu en kraftfull apparat på Hudoteket, med bevisad effekt och dokumenterade resultat! Uppföljaren till NBE500, NBE1000, är en kraftfullare typ av maskinbehandling som ger ännu bättre resultat än tidigare!

Efter flera års omfattande tester lanserade Cosmetiqann tillsammans med Nannic för ett par år sedan ett nytt revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar. Utan kirurgiska ingrepp laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden utförs njutningsfulla skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. NBE är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! Tillsammans med specialutvecklade produkter ökar den genom ett elektromagnetiskt system näringsupptaget och syretillförelsen till cellerna som då öppnar sig och låter krämerna gå ner på djupet i huden.

 

 

NBE har bevisad effekt på:

Hudföryngring och lyft
Rosacea och couperoser
Acne
Rynkreducering
Ödemreducering
Slapp hud
Strie och ärr
Fettreducering och celluliter

 

Behandling med NBE sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden. Behandlingen utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Många av våra kunder jämställer behandlingen med en energigivande massage!

Hela sommaren erbjuder vi prova på-priser på behandlingar med Nannic. Ta chansen att testa en härlig behandling som verkligen ger resultat!

Läs mer om Nannic>>
Till våra sommarbehandlingar >>

 

//Ida, Marknadsansvarig

 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.