HårvårdHudoteket tipsar

Ny serie för skadat hår från Matrix!

Nu har Matrix lanserat en sprillans ny hårvårdsserie för skadat, stressat och poröst hår: Total Results Repair! Serien är perfekt om du, liksom jag själv, har ett slitet och trött hår som påfrestas av hårfönen och värmetänger dag ut och dag in. Jag som också bleker håret stup i kvarten skulle verkligen behöva de här produkterna, då kemiska behandlingar av olika slag också tär på hårets krafter.

Hur fungerar serien?
Ceramider tränger in i fjällskiktet och reparerar och stärker håret, medan aminosilikoner kontrollerar frissighet och gör håret mjukt och blankt. Aminosilikoner är en konstgjord silikon med positiv laddning, vilket innebär att de fäster i håret bättre. De konditionerar och mjukgör håret bättre än vanliga silikoner och hjälper till att reparera håret och göra det starkt, glansigt och följsamt. Produkterna återställer stressat och skadat hår genom att reparera hårstråets yta och stärka håret inifrån och ut. 

Produkterna i serien:

Själv ska jag absolut testa de här produkterna hemma då jag är supernyfiken på att se om de fungerar på mitt stackars slitna blonda hår. En av våra duktiga frisörer hade använt serien på en kund som blekt håret, och det blev alldeles silkeslent! Även vår webshopsansvarige, Sofie, har testat och intygar att det är mirakelprodukter, så det ska bli väldigt spännande att pröva på dem.
Om du också vill testa så hittar du produkterna i vår webshop >>

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.