Hudoteket tipsar

Kampanjpris på Baby Foot och gåva på köpet!

 

Jag har tidigare tipsat om storsäljaren Baby Foot, Japans mest sålda fotvårdskur som tar bort döda hudceller och lämnar fötterna mjuka, fina och lena. Baby Foot är en engångskur som verkar under 2 timmar. Efter ungefär en vecka börjar fötterna att ”fjälla” och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Produkten innehåller 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande effekt, den viktigaste ingrediensen är fruktsyra.

Just nu kan du köpa Baby Foot i vår webshop till kampanjpriset 249 kr (ord. pris 279 kr).

Du får dessutom Kneipp Fotsmör, 15 ml på köpet! Fotsmöret är rikt och återfuktande och innehåller effektiva naturliga örter som hjälper till att läka och förebygga torr och sprucken hud. Kombinationen av lugnande calendula extrakt, sheasmör och 10% återfuktande karbamid mjukgör på djupet och hjälper till att återuppbygga huden. Fotsmöret är perfekt i kombination med en Baby Foot-behandling!

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.