Hudoteket tipsarHudvårdTestat

Iam in love!

I dag har jag hittat en ny kärlek..  Måste tipsa er läsare om denna fantastiska lilla produkt som vi nyligen tagit in i vårt sortiment. Mavala Mavapen Nutritive Oil for Cuticles heter den. Den ser ut som en tuschpenna, men är så mycket mer än så.

Produkten är en smidig filtpenna som är formad som en orangepinne, ja en sån ni vet som man petar ner nagelbandet med. Inte nog med det utan den innehåller närande, fuktgivande och vårdande nagelbandsolja som appliceras på nagelbandet samtidigt som du kan peta ner nagelbandet.

Det vitaminberikade oljeserumet är perfekt för daglig vård av nagelbanden då pennan är enkel att använda och ger mjuka och följsamma nagelband. Nagelbandsoljan mjukar upp huden och lossar varsamt nagelbanden från nageln. Detta gör att nageln kan växa fritt och ger en perfekt nagelkontur och minskar risken för spruckna, trasiga nagelband som kan leda till onda inflammationer.

Priset på denna godbit är endast 99kr.

Jag kan inte hitta någon anledning alls att denna inte ska få följa med mig hem idag och få en plats i väskan på semestern. Snacka om att man på ett enkelt snabbt sätt kan göra en liten mini manikyr på bara några få sekunder. Som sagt I love it already 🙂

 

Här nedan ser ni produkten och hur man på ett enkelt sätt applicerar den:

 

 

 

 

Trevlig sommar!
/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

 

 

 

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.