Hudoteket tipsarHudvård

Fuktboosta!

Decleors Hydra Floral serie Anti-pollution har gjorts om till Multi-Protection och därmed är det vissa produkter som kommer utgå. En av dem är Hydra Floral Anti-Pollution Eye & Lip Mask, vilket är en stor sorg för många av våra kunder. Detta är en mask som du lägger på de områden man oftast undviken när man lägger sin vanliga mask, på ögon och läppområdet.

Denna mask är otroligt fuktgivande, uppstramande och avsvällande. Den innehåller bla Phytoaromatiskt vatten av apelsinblomma och mynta och havsalgsextrakt som ger intensiv fukt.
Applicera den  1-2 gånger/vecka på noggrant rengjord hud kring ögon och läppar. Låt verka
10- 15 minuter, skölj av överflödet med en bomullsrondell fuktad med ansiktsvatten/ögonmakeup-remover. För optimalt resultat, massera in överflödet och låt verka över natten.

Vi har endast ett fåtal kvar i lager så passa på så länge den finns.

 

Du hittar produkten här>>

 

Vill du se hela sortimentet Decleor Hydra Floral ( både den nya serien och den tidigare, de som finns kvar) hittar du dem här>> 

 

Ps. Du har väl inte missat den fantastiska kampanjen med Decleor Hydra Floral Multi-Protection. Köp valfri produkt från den nya serien Hydra Floral Multi-Protection och få en fin neccesär med travelsize produkter i. Du hittar kampanjen här >>

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.