EventsHudoteket tipsar

Murad- innovativ hudvård!

Murad Cosmeceuticals – Innovativ hudvård

Murad grundades av Howard Murad, MD, dermatolog, farmaceut och assisterande klinikprofessor i dermatologi vid University of Los Angeles. Genom att under många år behandla en bred och varierad kundkrets fick Dr. Murad god inblick i de behov och önskemål som kunderna hade för att kunna sköta sin hudvård hemma. Dr. Murad omsatte sina teorier i praktik och utvecklade en serie hudvårdsprodukter med patenterad sammansättning och vetenskapligt bevisade resultat.

 

Murad är en av våra absolut mest resultatinriktade märken som vi har här i butiken/webshopen på Hudoteket. Märket är stort och de finns produkter som passar alla hudtyper och alla hudtillstånd. Idag har vi proffset Mikaela här från Murad. Hon finns i vår butik hela dagen om du vill ha riktig expert hjälp. Denna veckan erbjuder vi 15% på hela sortimententet.

Mina personliga favoriter ur Murad sortiment är hela Essential-C serien samt Sleep Reform Serum. Huden får en strålande lyster och uppstramande effekt.

Välkomna upp i vår butik eller kika in i vår webshop så hittar du hela Murad sortiment här>>

 

 

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.