Hudoteket tipsarHudvårdI media

Förläng sommaren med Björk&Berries!

Nu är nog alla överens om att sommartiderna är helt och hållet förbi. Kalla vindar får en att rysa in i märgen och solen lyser med sin frånvaro. Om man är hemskt deppig över detta och känner att man bara måste få sommaren tillbaka, om så bara för en liten stund, så kan jag tipsa om ett litet knep som får vem som helst att känna sig somrigare.

Knep mot sommarsaknad från Plaza Kvinna

Denna botningskur kallas Björk&Berries, ett svenskt märke där produkterna består av 100% naturlig parfym med tonvikt på råvaror från Sverige. Lingon, blåbär, smultron, hjortron, björklöv och honung handplockas i trakterna runt Högbo. Det vitaliserande vattnet som används i produkterna är från Stanna källa belägen utanför Högbo Bruk. Ja, redan nu tycker jag att sommarkänslan börjar närma sig. Och när man känner dofterna av dessa ljuvliga kroppsprodukter så är höstångesten ett minne blott.
De innehåller välgörande, vårdande och naturliga ingredienser som gör huden fantastisk mjuk och len. Dessutom är de så fina att man vill ha dem som prydnad! Jag skulle gärna ta hem hela serien av både Wild Strawberry och Lingonberry Rose och ställa i bokhyllan som dekoration.

De här produkterna är även perfekta att ge bort i present, istället för en vanlig blomma eller en ask choklad. Mer personligt, roligare att få och vackra att titta på, samtidigt som de ger en fin och väldoftande hud. Dessutom håller de längre än en blombukett!

Till Björk&Berries produkter >>

Så deppa inte över höstrusket utan ge dig själv ett lyxigt hemmaspa istället, med en härlig doft av svensk sommar. Jag garanterar att det kommer pigga upp både kropp och sinne!

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.