I mediaMakeupTestat

bareMinerals READY Eyeshadow får högsta betyg!

bareMinerals READY Eyeshadow får högsta betyg!

bareMinerals pressade serie READY har snabbt blivit en favorit både hos oss i personalen, bland kunder och även i media. De läckra färgerna och fina konsistenserna gör att man inte kan låta bli att älska produkterna.
Detta syns bland annat i Expressen, som publicerade ett test av palettögonskuggor på sin hemsida häromdagen. I testet fick bareMinerals READY Eyeshadow 2.0 full pott, det vill säga 5 av 5 getingar!

Jag har själv norpat med mig den fina duopaletten The Nick of Time hem, då lite kallare, rosa nyanser passar bra till min hudton och mitt vitblonda hår. Det är en perfekt vardagspalett då den ljusa skuggan har alldeles lagom skimmer i för att se diskret livfull ut, och den mörka nyansen ger en perfekt mjuk sotning för att blicken ska få ett fint djup. Jag kan verkligen förstå att paletten får högsta betyg för färgerna verkligen smälter in i varandra, så det är busenkelt att få ett snyggt resultat. Dessutom lägger sig de inte i fula veck, utan ligger jämnt och fint på ögonlocket hela dagen.

Jag har tidigare använt bareMinerals lösa ögonskuggor som också är superbra, men det jag verkligen gillar med paletten är att man har alla färger i samma kit och slipper öppna många olika burkar med skuggor. Det gör makeup-stunden lite smidigare, och dessutom tar en palett mindre plats i necessären.
Läs mer om duopaletten och se de olika nyanserna här >> 

Om du är van vid att använda fler än två skuggor, eller bara vill ha lite olika nyanser att variera mellan, så har bareMinerals READY även paletter med fyra ögonskuggor, nämligen Eyeshadow 4.0. Här skapar The A List enorma ha-begär hos mig, men den finns i tre färgkombinationer till som också är kalasfina.
Läs mer om kvartettpaletten och se de olika nyanserna här >>  

Men egentligen skulle jag vilja ha alla de olika färgkombinationerna i både duopaletterna och kvartetterna – de är ju så himla snygga!
Vilken färgkombination är din favorit?

Till Expressens test >>
Till bareMinerals READY Eyeshadow i vår webshop >>
Till hela bareMinerals sortiment >>

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.